Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diabet, görme kaybı ve tansiyon için hangi oranda rapor verilir?

alkan045

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
benim babam 2008 de malulen emekli oldu emekli olurkan %64 raporu vardı.
gözleri şeker rahatsızlıgından dolayı
sag göz%15 sol goz % 40 görmekte idi.
şimdi işe sag tamamen sol ise %80 görmüyor tansiyon rahatsızlıgı var.
ötv konusunda %90 rapor iştiyor raporu yenilesek yeterliolur mu?

Seker hastaligi ketoz biraktigina gore TIP1 oldugunu anliyoruz.
Sag gozun hic gormemesi , solun da % 80 gormedigini soylediniz.

% 90 rapor alma ihtimali yuksek.. Rapor almayi deneyin. Buyuk olasiliklar alirsiniz.

tıp ı den alacagı oran en fazla % 40
ben gozden bır göz % 10 dıger goz % 30 gormeyle 2009 da % 30 aldım sımdı % 32 edıyor bır goz yüzde 10 dıgerı yuzde 40 goruyorsa alacagı oran yenı yonetmelıge gore % 30
tansiyon bobrekte rahatsızlıgı varsa protoın atarsa yada kalp duvarlarında genısleme varsa yada beyındamarlarında srabravaskuler hastalık varsa % 20 yoksa % 10 kucuk tansıyon tedavıye ragmen 120 mg nın altına dusmuyorsa % 50 bence zor olur umudunuzuda kılmak ıstemem yınede bır deneyın bır sey kaybetmezsınız ışallah ıslerınız gonlunuze gore olur bırde bılıyorsunuz seker hastalıgı elde ayakta uyuşma yanma yapıyor nörolojıden sekere baglı polınoropotıden hastalıgın sıddetıne gore yuzde 5-10-yada 15 mr sonucuna gore oran alabılecegını tahmın edıyorum

nörolojiden E M G ye göre özür oranı alınabilir.

Üst Alt