Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diabet hastasıyım. %40 raporum var. Vergi indirimi için rapor alabilir miyim?

merwe

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
4 yıldır seker hastasıyım 3 sene önce 100 de 40 rapor aldım v2 yıldırda calısıyorum vergi indirimine bas vuracam acaba ne kadar sansim var bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim simdideb sagolun

Sakatlık oranı cetveli'ne göre "Açlık kan şekeri sürekli olarak 200 mg’ın altında tutulamayan, komplikasyon yapmış ketoz gösteren Tip I diabetes mellitus" için %40 oran verilir.

Bende tip1 diyabetim 2007 de kartal eğitim araştırmadan rapor aldım %40 ardından aynı raporlar vergi indirimi aldım sorun çıkmadı geçmiş olsun hayırlısı olsun

4 yıldır diyorsun demekki 2007 den bu yana diyabetlisin yani bir önceki yönetmelik hükümlerine göre belirlenmiş özür oranın, hastane ne kadar bilinçle belirledi oranı bilemem ama maliyenin sevk edeceği hastane de aynı doğrultuda görüş bildirir (yani diyabetin yanında herhangi bir komplikasyon belirlerse) %40 özür oranı ile vergi indiriminden yararlanabilirsin. Yalnız Balthazar formulü esas, belirlenecek komplikasyon normalde %30 olan diyabet özür oranını %40 a tamamlamayadabilir tabi...

Üst Alt