Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diabetes melletus, fıtık ve obezite için toplam hangi oranda rapor verilir?

tahir73

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba benim reçetemde diabetes melletus e11.7, birden fazla komplikasyonla birlikte, esansiyal hipertansiyon ibaresivar. ayrıca boyun fıtığım ve bileteral miyop astigmatım var 1.75cm boy ve 126kg ile obezitem var sağlık kurulundan vergi indirimi ile yüzde kaç oranlarında rapor alabilirim . saygılar

hipertansiyondan raporlu ilacınızı verdiğiniz halde 10 puan gelir diyabette oranları var örneğin tip 1 tip 2 diye ona göre de ordan alırsın boyun fıtığı ve gözden biraz zor obeziteninde bir hesaplaması var forumdan araştır ama heyete çıkmadan bu şekilde bişe söylenemez

sedat bey cevabınız için teşekkür ederim , gözlerimde kanlanma ve yanma var

ozaman şöyle söyleyeyim bir gözü hiç görmeyen diğer gözüde % 15-20 gören kişye bile gözden 32 oran veriyorlar ona göre düşün artık

vergi indirimi emekliliği

merhabalar
diyabetes melletes oral antidiyabettik kullanıyorum, esansiyel hipertansiyon hastasıyım, boyun fıtığımvar, bel fıtığı başlangıcım var, vücüt kitle endeksim 41 yani 2, derece obezite, 19 yıllık kesintisiz ssk lıyım vergi indiriminden rapor alarak emekli olabilirmiyim, teşekkürler.

Sağlık raporum süreli mi yoksa sürekli mi olur?

herkeze günaydın
arkadaşlar dün vergi indirimi için doktorları dolaştım sağlık kuruluna çıktım aldığım oaranları paylaşmak istedim buna göre çıkacak raporum süreklimi yoka sürelimi olur yardımcı olursanız sevinirim.
dahiliye tip2 şeker 20
kardiyoloji ht 20
endoktirin obezite 20
fizik tedavi servikal disk hernisi 8
noroloji noropatik ağrı 5
toplam oran 73
balhazarda göre 55 yazılmış

Üst Alt