Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diabetes Mellitus ve diğer hastalıklardan ne oranda rapor alabilirim?

Nicomedia35

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Değerli arkadaşlar;
41 yaşındayım. 4 sene önce Tip2 diyabet hastası olduğumu öğrendim. O dönemde üç aylık ortalam şekerim 12 çıkmıştı.
4 yıldır ilaç tedavisi kullanıyorum.
Son Uzman Hekim ilaç raporunda yazan tanı:
04.08 Hiperkolesterolemi, Hiperlipidemi (E78)
E78.0 Saf Hiperkolesterolemi
07.02.1 Diabetes Mellitus (E10-E14)
E11.4 İnsülin bağımlı olmayan diyabetes mellitüs, Nörolojik komplikasyonla birlikte
07.02.1.4 Sadece oral antidiyabetik kullanan diabetus mellitusda strip kullanım (E11-E13-E14)

Ayrıca Hepatit B ve akdeniz anemisi taşıyıcısıyım.

Şeker ve Hepatit b den dolayı Karaciğer parankim ekojenitesi steatoz lehine grade 2 oranında orta derece artmış olarak ultrason sonucum var.

Sol gözümde 0,50 miyop mevcut.

Yapılan mide endoskopisinde konulan tanı ;
1-hiatus hernisi + 3. Derec özofajit mevcut.

Boyun Mr.da C3-4, C4-5 ve C5-6 Disklerde mininal bulging saptanmış M50 – Servikal disk bozuklulkarı teşhisi konulmuştur.

yazdığım rahatsızlıklar için ne oranda rapor alacağımı bilenlerin yardımını rica ederim.

Merhabalar;
Tip2 diabetten %20
Boyun fıtığından Servikal disk bozuklulkarı %4 özür verdiler.
Diğerlerinden dolayı herhangi bir oran vermediler.

Hepatit b den %15 kolestrolden %10 alabilirsin diğer hastalıklarından ne oran alacağın hakkında bir bilgim yok

kolestorelden raporlu ilaç kullanımınız varsa %10 alabilirsiniz, diyabet tip 2 olduğu için % 20 den fazla vermezler

İyi günler. Babam prostat ca nedenli 2.5 yıl önce ameliyat oldu. Lokal yayılım var dediler. Babam ameliyattan bu yana casodex tablet ve 3 ayda 1 iğne yapılıyor. Prostat kanseri tedavisi bu şekildeymis. Evresini tam bilmiyorum ama halen tedavi aldığı aldığı için yüzde kaç özür alırız. Kimileri yayılım olmadığı için yüzde 20 dedi, kimileride halen tedavi gördüğü için yüzde 80alir dedi. Kafamız karıştı. Fikirlerinizi bekliyorum

Üst Alt