Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diastolik disfonksiyon (kalp) ve uyku apnesi için hangi oranda rapor verilir?

demirhandilmen

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
merhaba.
%60 engelli raporum var.
diastolik disfonksiyon(kalp),ve uyku apnesi hastalıklarıda mevcut %60 özürlü raporumdan sonra yeni teşhis konuldu.yeniden rapor almak istiyorum bu iki hastalık % kaç olarak değerlendirilir.
bir hastaneye gittim sağlık kuruluna yeniden bir rapor almak istiyorum dedim tc numaramdan girdi ve 3 tane değişik hastanelerden aldığın %60 raporlarımı gördü yeniden rapor alamassın zaten var dedi. sonradan teşhis konulan bu iki hastalığımla yeniden rapor alabilmem için ne yapmam gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim.

arkadaşlar tüm hastalıkların hastanede kaç puan verildiğini gösteren bir tablo varmı?
bende uyku apnesi hasttalıgı var agır derecede ve seker hastasıyım ve boyum 1.62 kılom 101 kg bu obezıte haslatalıgınada kac puan verılıyor bılen arkadaşlar bılgılenbdırse sevınırım lutfne.

Hocam

Uyku Apnesi,
2. Uykuda solunum bozuklukları (Santral uyku apne sendromları, obstruktif uyku apne sendromları, Uykuda hipoventilasyon ve hipoksemik sendromlar). Bu grup hastalıkların tanısı için polisomnografi tetkiki yapılmalıdır.
Bunun için %35 veriyolar

Diyabet,

1- Diabetes mellitus
a-Diyet ve oral antidiabetiklerle kontrol altına alınan, komplikasyon yapmamış
Tip II Diabetes mellitus % 20
b-Komplikasyon yapmamış olan, açlık kan şekeri 200 mg’ın altında tutulabilen,
ketoz ve hipoglisemi göstermeyen Tip I diabetes mellitus % 30
c-Açlık kan şekeri sürekli olarak 200 mg’ın altında tutulamayan, komplikasyon yapmış
ketoz gösteren Tip I diabetes mellitus % 40

Obezite için puan vermezler çünkü vücut kitle endeksin %40 ın altında

izmirde sağlık raporu hakkında bilgi.

arkadaşlar izmirde malulen emekli olmak için sgk ye başvuracam
hangi sgk kurumu hangi hastaneye sevk ediyor bilgisi olan varmı?
amacım hangi sgk nin kısa sürede rapor veren hasteneye sevk etmesini sağlamak bi üniversite hastanesine sevk etmesini rapor almamın uzamasını bildiğim için istemem tabiki
örnek veriyorum: konak daki sgk beni hangi hastaneye sevk eder? tepecik eğitime mi Alsancak nevvar salihe mi yoska suat seren göğüs hatanesine mi?

Üst Alt