Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dideral, Lustral, Abizol ve Ozaprin vb. ilaçları aile hekimi reçete edebilir mi?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
631
Reaksiyonlar
351
Lustral 100mg
Ozaprin 10mg
Abizol 15mg
DİDERAL gibi ilaçlar bittiğinde "aile hekimi" reçete edebilirmi?

cünkü bunlar brans gerektiren ilaçlar. sadece kendi doktorunuz yazabilir.

Bende hemen hemen aynı ilaçları kullanıyorum.aile hekiminden alıyorum...

Abizol 30mg / Abizol 15mg olacak şekilde değişti.
Lustral 100mg aynı zaten.
Ozaprin 10mg aynı zaten.
Dideral' ı ilk defa yazdıracağım.

Aile hekimi ABİZOL 15mg reçete edebilirmi? 3 ilaçın raporu var.

Bu arada DİDERAL i ilk defa yazdıracağım.

raporluları yazar... zaten raporluysa eczanelerde veriyor artık. ben eczaneden alıyorum. ilk kaz yazılacak olanı sanmıyorum yazacağını. uzmanlık gerektiren ilaç çünkü

Sanırım Eczane ilaçların gramajıyla oynayamaz(örneğin, Abizol 30mg yerine Abizol 15mg vermek gibi)

ayDÜNYAvazo

yok canım oyle birey yapamaz. reçete neyse o. elinde yoksa en fazla muadili verir. onu da vermeden once sorar

Aile hekimi raporlu ilaçın gramajını değiştirebilirmi?

ayDÜNYAvazo

İlacın raporluysa evet en iyi ihtimal aynı ilacı uzmanına yazdırıp Mg değiştirebilirsin

Bu DİDERAL 40mg adlı ilacı kullanmaktayım( günde 1 tane yarım SABAH yarım AKŞAM olacak şekilde) ama bu ilacı neden kullandığımı bilmiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilecek kimse varmı? 1 KUTU bitti şimdi randevu alıp psikiyatri servisine tekrar gideceğim.

Doktoruna sorarmısın, korona iğnesinin yan etkisi varmı?

ayDÜNYAvazo

kalp krizi riski bulunan bazı ilaçlar kullanıyor olabnilirsin o yüzdende garanti olsun diye yazmıştır onu

Üst Alt