Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Digitürk engellileri kandırıyor!

hakanaca

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
0
ben uye olurken tahutsuz dendi şimdi geri vermek istedim 10 aya kadar tahutlusunuz den di gittim tuketici ye bursa daki bana 10 aya gel derdini anlar diyorlar gülermisin aglarmısın bildikleri için sanırım magdur ediyorlar herkesi

İmza atarken neye imza attığınızı okumamanın zararları bunlar olsa gerek. Bir daha ki sefere her ne olursa olsun imzalamadan önce kesinlikle okumamız gerekiyor demekki. Özellikle Ttnet digitürk tivibu vs.. yerler insanları oldukça fazla kandırıyor.

Kandırma yok zaafindan faydalanma var. Oturup saatlerini vereceksin tv başında o iki satırı oku bi zahmet

bende digirürk engelli kullanıyorum ve tahhüdüm yok. 3 ay oldu bağlatalı. İstersem ligtv yi bi bile %50 olarak 1 aylık bile bactırıp sonra istersem kapatabiliyorum. Tekrar müşteri hizmetlerini arayın ve engelli tarifesini olup olmadığını teyit edin bence.

10 ay taahüt hiç duymadım.. linki falan var mı..

maradım sordum bana da engelli kampanyasının tahütsüz olduğu söylendi.

bende internetten baktım şimdi engellilere kampanya diyor ama 12 ay tahaahüt vermeniz durumunda yazıyor internet sitesinde. ayrıca bi soru sorayım ikametgaha göre mi bağlanır acaba ben başka evde kalıyorum ablam üzerinden digitürk üyeliği alabilirmiyim %50 indirim diyor 40 liraya gelir lig bence uygun böylelikle

arkadaşlar. şimdi dijitürk katarlılara satılmış. böyle olunca eskiden engellilere dijitürkün yaptığı indirim şimdi olmayacak mı? olmayabilir mi? daha genellersek böyle indirimlerin yapılması yasal zorunluluk mu, yoksa kurumların keyfine mi kalmış?

Sadece dijitürk tüm kurumlar böyle böyle telekominakasyon firmalrının pazarlama stratejisidr. Üstelik sadece engellileri kapsayan durum değil potansiyeli olabilecek her müşteriye aynı şekilde uygularlar. Beni de kaç defa aradılar ama tv izlemiyorum deyip şutluyorum (ki yalanda değil izlemiyorum) sonra da sorgusuz sualsiz anlıyorlar ve kaptıyorlar. O gün bugündür daha ne arayan var ne soran.

3 sene oldu keyfime göre açıyorum kapıyorum iptal ediçem diyorum sie hediye werelim etmeyin diyorlar hiç sıkıntı yaşamadım

Digitürk ev internetide varmıdır acaba?TTnetten bıktım 2 ay sonrada tahüdüm doluyor yeni limanlara yelken açmanın vakti geldi.

bana 217 tl fatura cıkardılar uye olurken tahut yok engelliye dediler bende uye oldum sezon bitti kapatayım dedim bu sefer 10 ay tahutlu yine aradım bu sefer 12 dediler bende olanları anlattım yine tahutlusun dediler bende kapatın dedim bugun gittim verdim kutuları siz siz olun sakın uye olmayın isterseniz deneyin kapatıyorum deyin bakın ne diyecekler

ineternet de turkcel superonline kulanıyorum 39 tlf sınırsız engelli uye oalrak ttnet tam bir şerefsiz sakın uye olmayın

sporun yıldızı 90 lira arayıp yüzde 50 hakkımız var mı diyoruz evet diyorlar

adamlar geliyorlar kuruluma, sözleşmeye bir bakıyorsuz ki; 90/2 45 TL olması gerekirken 75 TL yazıyor
neden diye sorduğumda
siz sözleşmesiz olacağınız için sporun yıldızı paketi 150 TL size yüzde 50 indirim yapınca 75 TL oluyor

kurmadım defolun gidin dedim
salak yerine koymasınlar kimseyi

Ben de kurulum için başvuruda bulundum 45 TL olması gerekirken ''Digitürk eutelsat uydusu, sizin evinizin önünde bina olduğu için sinyal alınamıyor, bu yüzde Türksat uydusundan yayın almanız gerekiyor, Türksat uydumuzda da engelli indirimi bulunmuyor'' diye enteresan bir cevap verdiler ve bende iptal ettim :)

[FONT=sans-serif]Skolyoz23 [/FONT][FONT=sans-serif]''salak yerine koymasınlar kimseyi'' sözünüze katılıyorum.[/FONT]

izlemiyorum izlemesem de olur
yeter ki dürüst olsunlar
yani yüzde 50 indirim diyorlar yaptıkları oyuna bakın
yazıklar olsun ne diyelim

benide sürekli arıyorlar digitürk verelim diyeı

Skolyoz23

dedıgınız gıbı 70 tl denıldı...çüş dedik kapattık telı

Bunlar hep pazarlama stratejisi, TV de reklam görürsünüz falanca banka % 1.15 den başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi, tamam diyorsun gayet uygun alayım bir kredi her nedense % 1.15 bir anda oluyor % 1.65 eeee diyorsun hani 1.15 yok diyor ondan başlıyor ve bu başlangıç size uymuyor peki uyan varmı diyorsun, evet diyor kim onlar? bankanın elit müşterileri, sonra bakıyorsun falanca havayolu istanbuldan trabzon 80 TL eeee çok iyi hemen alalım diyorsun bilet 190 tl hani 80 TL idi, efendim sadece 2 adet kontenjan bileti var onlar 80 TL gerisi 190 TL, sonra digitürk çıkıyor ortaya engellilere % 50 eee tamam çok güzel diyorsun 90 TL spor paket bana 45 diyorsun hemen alayım stadlara gitmek zaten sıkıntı artık evimden rahat izlerim arıyorsun firmayı fiyat soruyorsun diyorlarki 75 nasıl yani kardeşim 45 tl olması gerekmez mi nerede % 50 indirim eee var diyorlar hani diyorsun 150 tl üzerinden % 50. .........

SONRADA BANA KIZIYORLAR BU ADAM NİYE KÜFÜR EDİYOR DİYE. YAWWW AZ BİLE EDİYORUM AZ BİLE.

digitürkte engelli indirimleri taahhütsüz fiyat üzerinden yapılıyor.
ailenin yıldızı 20 lira
sporun yıldızı 70 lira
film ve spor paketi 90 lira
ismen indirim yapılıyor görünse de şu an normal hiçbir üye 140 lira spora vermiyor. ama engelliden 140/2=70 lira istiyorlar. kredi kartına şuan yeni üyeler 79 lira, eski üyelerde 59 liradan üye olabiliyor. 3 ayda film kanalları hediye ediliyor. özellikle yeni paket sistemine geçildiği 2 aydan bu yana engelli üyeliği avantaj mı dezavantaj mı tartışılır durumda

Avantajları ve dezavantajları var.
K.Kartı ilen alırsan engelli indirimi kadar indirim veriyor. Ama mesela 4K kutuda indirim yapmıyor. 4K kutu 20 TL engelli isen 10 TL. 4K kutunun içersinde HD yayın bedeli var. eski adı Dilediğin Yerde şimdiki BeinConnet var. Normal Kutu aldığında 7 TL hd yayın bedeli istiyor. BeinConnet istediğinde 7,5 TL ama 4K kutunun içersinde ve engelliye 10 TL. Dizi paketi istersen 5 TL Avantaj Paketi 6 TL

Ben yeni paketlerden önce 4K kutu Beinconnet film,Belgesel,Çocuk ve Spor extra için 50,50 TL ödüyordum. Şu an Filmin Yıldızları 32,5 TL 10 TL 4K kutu toplam. 42,5 oldu. İçerik olarak aynı Fiyatım düştü. Bunun üzerine 5TL dizi paketi aldım 6TL avantaj paketi aldım 53,5 TL oldu.

3 TL dizi ve avantaj paketim olmuş oldu.

Ümit Kurtuluş

hd yayın bedeli diye bir ücret kalmadı, hd yayın 4k kutu da olsa normal kutu da olsa tüm üyelere ücretsiz artık ( iki aydır ) önceki sistemde sporextra alıyormuşsunuz artık o pakette yok tüm spor yayını tek pakette oda 70 lira oldu. sporextra içeriği + film isterseniz film ve sporun yıldızı paketini 85 lira ödeyerek alırsınız 4k eklerseniz eder size 95 + 5 dizi 100 lira tam hesap çıkar

sukut

Burda digiturkü savunmuyorum. Spor Extra pakedi kaç tldi? İnanın hatırlamıyorum ama 5 tl geçmezdi. Maçlardan sonra maraton için almıştım. Birde Eurosporlar için.

HD yayın bedeli kalmış ola bilir ama genede eski paketten daha az ödüyordum. 3 Ağustostan sonra Dizi+film+belgesel+çocuk kısaca maçlar hariç ki zaten öncesinde de yoktu 53,5 tl. 4K kutu 33 TL fiyatlandırılıyordu eski sistemde şimdi 10 TL Ben eski ödediğim paket ve şimdi ödiceğim arasında hesap yaptım. Eskiden de maçlarım yoktu şimdi de yok. Ben kendime göre olanı yazdım.

Sırf meraktan online işlem merkezinden eski faturalarıma baktım Spor paketi 2,5 TL miş. Kredi Kartına 79 TL yaptığı indirimi 53 tL alanda var eski üye olarak. ama atlanan şey şu adamlar. 79*12= 948 TL peşin çekiyor. 4K kutu istersen 240 TL de ona alıyor. 1188 TL senden peşin alıyor. sen karta ödüyorsun. Sene içersinde dondurma hakkın yok. 3 ay dondurma hakkını kullanırsan 3 ay fatura ödemiyorsun.

[FONT=NeuzeitGro]Sporsever Paket Bedeli[/FONT]
[FONT=NeuzeitGro]i[/FONT]
[FONT=NeuzeitGro]2,50 TL

[/FONT]

Ümit Kurtuluş

sporextra paketi ile sporsever paketi farklı. sporextra eski sistemde 14 liraydı mesajınızda bu paketi yazdığınız için buna göre yorumladım. yoksa digitürk şuan spor paketleri dışında eski sisteme göre daha avantajlı. spor içeriği aşırı zamlandı. onda da son zamanlarda fiyatlar düşüyor engelli üyeler hariç diğer üyelikler KK kampanyalarıyla 59 a alıyolar bence bu fiyatta uygundur.
asıl sorunsa şu, normal üyeye 59 liraya verilen spor paketi engelli üyeye 70 lira. 32.5 liraya aldığınız film paketi normal üyeye KK ile 30 lira. iyi pazarlık yapanlara da 4k kutu ücretsiz. forumlarda onlarca örneği var üyelik numarası vererek referans oluyolar birbirine yani uydurma rakamlar değil hepsi gerçek

uygun fiyatlara almak için ne yapacağız acık ve anlasılır sekılde yazarmısınız???

yeni üye olacaksanız sizin için en uygun fiyatı teknosa, mediamark kampanyalarını takip etmeniz olacaktır. eğer digitürkü telefonla arayıp fiyat isterseniz ya engelli paketinden 70 lira yada kredi kartından 79 lira liste fiyatını verirler hiçbir indirim yapamazlar. digitürkte asıl indirimi siz aradığınızda çıkan müşteri temsilcisinden değil üyeliğinizde ilk yılı tamamlayıp taahhüt bittiğinde sizi arayan genel merkez temsilcisinden alıyorsunuz. geçen sene 359 liraya teknosa satış yaptı. bu söylediğim de spor paketidir yani daha ucuz paketlerde var film veya aile paketi gibi. şuan fiyatlar yüksek lig başlamadı daha üyelerin de taahhüt bitim dönemleri öncelik eski üyelere. siz sabredip beklemeniz lazım kural dışı olabilir burdan link gönderemiyorum özelden gönderecem size incelerseniz durumu görürsünüz. ilk üyelikten sonrası ise kolay taahhüt bitiminde kapatıyorum diye fax çekiyorsunuz arayıp kapatmayın şunu verelim bunu verelim diye sıralanıyor teklifler

Dijitürkte indirim varmış engelli indirimi

Engelli belgelerini vercez bilginiz olsun

8tl kadar indirim

Valla ben hiççç araplara para yedirmem gerekirse gider kahve de izlerim o maçı gene vermem.. Irkçılık olarak görmeyin benim kişisel fikrim bu..

Üst Alt