Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Digitürk olmadı, olmadı! Haksızlık ediyorsun!

Konular
34
Reaksiyonlar
0
SYN DİGİTÜRK ailesi engellilere vermiş olduğunuz kapmayalar engelli dostlarımıza ne kadar faydalı acep düne kadar unutulmuş bir kenarda duran insanlardık. Ne zamanki kapitalist sistemde bizlerinde olduğunun farkına vardınız evet öyle bir kampanya yapalım ki yok diyemesinler.Ben de yok dıyemedım fakat lakın engellı bır bırey olarak servıs ucretınden dolayı muzdarıp oldum dısarıda yagmur yagıyor aracım serviste musterı hızmetlerını arayıp efendım sorunum gıderılsın tarafıma faturalan dırılarak geri odemesi yapılsın dememe rağmen red cevabı aldım.Üzücü bir olay ve dedımkı nezaman ki sözleşmemın günü dolduğu an iptalini isticem dedim ve gun geldı cattı bıtımınden dört veya beş gün önce ardım müşteri hizmetlerini efendım gununuz 23 mayıs 2010 da bıtıyor ama bız 3 hazıran 2010 a kadar işlem yapamıyoruz aradaki fark hanfendi siz ödüceksiniz
Hanfendı benım gunum 23 mayısta bıtmıyormu ?
-evet
-ben neden ödeme zorundayım ?
-sey şöyle işte….vs
Tamam da ben gunun den önce bıdırdım ıptalımı bana söyleyın 24 de nereye teslim edecegımı dekoderi.
İllaki 3 hazıran dan sonra fark ödücez ya tüketici olarak.
Soruyorum 20 dk konuştuk hanfendi digitürk ailesi olarak bız sızden bunu talep edemıyoruz dıyemıyormusunuz .
Şey efendım işte kem küm sonuç yok ..
Onun ıcın dostlar yıne yenılen bızler olcaz işlerine geldimi paşasın .
İşide bittimi nepalım koskocaman karamemetler digiturk gurubu o sözü söylüyemedi

İtiraz dilekçesi yazacam ücret in iptalini isteyip fax çekecem bakalım ne cevap yazacaklar.

"ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN EL ELE"

Kardeşim ben kullanmıyorum ama derdin TV izlemek uyduculara git daha ucuz yollu bütün dünyayı izle...Dreambox denen bişi heralde.
Ondan sonrada diyolar korsana hayır.1 tl lik malı 5 tl ye sat ondan sonra korsana hayır:)
Ne güzel memleket.

son günü belliyken neden haziranda işlem yapılıyormuş ki yani ...hakaten işlerine gelince paşayız...hakkımızı sonuna kadar savunmalıyız...boşa demiyoruzz...

ali bey tekrar arasaydınız muhtemelen görüştüğünüz kişi yeni işe başlayan bir m. temsilcisiydi bu şekilde birşey olamaz çünkü sözleşme bittiği anda ister iptal ister uzatma yoluna gidersiniz aksi durumda decoder i vermezsenizde olur çünkü sözleşmeyi iptal ettirmek istediğiniz halde yokuşa sürmüşlerdir

hocam tüketici derneğine git hatta maddi ve manevi atzminat davasi aç avukat,dava mafraflarinida onlara yik anlasinlar uyaniklik yapmak nasil bişi kişileri aptal yerine koymak neymiş...şikayetim.com a yazarsan aninda sorununa çözüm için aralar seni... şikayetim.com sitesi çok etkili tavsiye ederim

Her zaman böledir gününden önce sölersiniz hep gününü geçirip kapatırlar...ee nolur bi fatura daha ödettirirler..müşteri hizmetleri derki ; bu faturayı ödemek zorundasınız...??????????? Kullanmadığım şeyin faturasımı???????

bunların hepsi hikaye telefon şirketleride digitürkte sadece yaptıkları dostlar alışverişte görsün biz engellileri seviyoruz falan filan

Firmlar ancak ay başından itibaren ilem yapıyorlar. Bu sanırım bütün firmalar için böyle.. Akıllarınca o zamana dek geçen süreyi kazanç sayıyorlar işte...
Tüketici Sorunları İl/İlçe Hakem Heyetine başvuru yapın derim.

ALİ DOGAN.. sen dijiturk baglatman 40 tl montaj hücreti ödemen zorunludur..
sen hangi paketten bahsediyorsun en güzel paket sinama paketi bende 2 hafta icnde baglatacam sanırım senin amacın üzüm yemek deyil bekci dövmek :D
bir yılıgı 260 tl pesin verecem 40 mantaj ücreti toplam 300 'den 1 kurus alamaz benden ???

üyeligin bitince bitmis demektir sen zırtlasınca hazirana 3 felan demis insanca güzellikle konusacaksın ???
niye kulandıgın paketten memnun deyilmiydin??

tüketici derneklerine baş vur.lakin bi daha görüş me yap onuda kaydet.kayıtla birlikte şikayette bulun.birde sözleşmedeki en ufak başlama ve bitme tarihlerindeki ayrışmayı oku ona göre baş vur ki bu mezalim sisteme balta vurmuş ol...

Burda ben paketten söz ettımmı ? Benım ıfade etmek ıstedıgımı anlamayan arkadaşlar var herhalde sızde bu duruma dusmeyın baglamında
paylasmak ıstedım uye olacak arkadaslar uyelıgınız bıttıgı tarıhtemı hesabınız kapanıyor yoksa ılerıkı tarıhemı atyorlar mutlakka sorun.

Güzel konuşmaya gelınce dostum türceyi iyi kullanan bır ınsanım ..

boş verin digitürkü falan size bir cihaz ismi vereyim thor uydusuna bağlanın 400 şifreli kanalın 200 ünü şifresiz seyredin şifreler değiştiğinde güncellem yapıp yeni şifrelerini türksattan alıyorsuınuz içinde belgeselden tutun spor ve film kanalına kadar her şey var ayrıca usb girişi de var istediğinizi kaydedin olsun bitsin ...ayrıca korsan da değil paylaşıma açık vermiş şifreli yayınları veren firma rahat rahat seyredin... hayatın tadını çıkarın...

Duslerinprensi;

Bu konu hakkında bize daha detaylı bilgi verirsen memnun oluruz.

dreambox 500s alın her yayını izleyin dijitürk d smart lig tv

Üst Alt