SYN DİGİTÜRK ailesi engellilere vermiş olduğunuz kapmayalar engelli dostlarımıza ne kadar faydalı acep düne kadar unutulmuş bir kenarda duran insanlardık. Ne zamanki kapitalist sistemde bizlerinde olduğunun farkına vardınız evet öyle bir kampanya yapalım ki yok diyemesinler.Ben de yok dıyemedım fakat lakın engellı bır bırey olarak servıs ucretınden dolayı muzdarıp oldum dısarıda yagmur yagıyor aracım serviste musterı hızmetlerını arayıp efendım sorunum gıderılsın tarafıma faturalan dırılarak geri odemesi yapılsın dememe rağmen red cevabı aldım.Üzücü bir olay ve dedımkı nezaman ki sözleşmemın günü dolduğu an iptalini isticem dedim ve gun geldı cattı bıtımınden dört veya beş gün önce ardım müşteri hizmetlerini efendım gununuz 23 mayıs 2010 da bıtıyor ama bız 3 hazıran 2010 a kadar işlem yapamıyoruz aradaki fark hanfendi siz ödüceksiniz
Hanfendı benım gunum 23 mayısta bıtmıyormu ?
-evet
-ben neden ödeme zorundayım ?
-sey şöyle işte….vs
Tamam da ben gunun den önce bıdırdım ıptalımı bana söyleyın 24 de nereye teslim edecegımı dekoderi.
İllaki 3 hazıran dan sonra fark ödücez ya tüketici olarak.
Soruyorum 20 dk konuştuk hanfendi digitürk ailesi olarak bız sızden bunu talep edemıyoruz dıyemıyormusunuz .
Şey efendım işte kem küm sonuç yok ..
Onun ıcın dostlar yıne yenılen bızler olcaz işlerine geldimi paşasın .
İşide bittimi nepalım koskocaman karamemetler digiturk gurubu o sözü söylüyemedi
İtiraz dilekçesi yazacam ücret in iptalini isteyip fax çekecem bakalım ne cevap yazacaklar.
"ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN EL ELE"
Hanfendı benım gunum 23 mayısta bıtmıyormu ?
-evet
-ben neden ödeme zorundayım ?
-sey şöyle işte….vs
Tamam da ben gunun den önce bıdırdım ıptalımı bana söyleyın 24 de nereye teslim edecegımı dekoderi.
İllaki 3 hazıran dan sonra fark ödücez ya tüketici olarak.
Soruyorum 20 dk konuştuk hanfendi digitürk ailesi olarak bız sızden bunu talep edemıyoruz dıyemıyormusunuz .
Şey efendım işte kem küm sonuç yok ..
Onun ıcın dostlar yıne yenılen bızler olcaz işlerine geldimi paşasın .
İşide bittimi nepalım koskocaman karamemetler digiturk gurubu o sözü söylüyemedi
İtiraz dilekçesi yazacam ücret in iptalini isteyip fax çekecem bakalım ne cevap yazacaklar.
"ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN EL ELE"