Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Digitürk'ten engellilere özel kampanya: Tüm paketler %50 indirimli!

OturanBoğa

Yönetici
Konular
676
Reaksiyonlar
947
Digitürk'ün reklamını yapmış gibi olucam ama, olsun, kampanya çok güzel :)

Tüm Digitürk paketleri engellilere %50 indirimli

EKONOMİK PAKET: 19,90 YTL DEĞİL 9,95 YTL
AİLE PAKETİ: 34,90 YTL DEĞİL 17,45 YTL
SİNEMA PAKETİ: 43,90 YTL DEĞİL 21,95 YTL
EKOSPOR PAKETİ: 62,80 YTL DEĞİL 31,40 YTL
SPOR PAKETİ: 77,80 YTL DEĞİL 38,90 YTL
SÜPER PAKET: 86,80 YTL DEĞİL 43,40 YTL
MEGA SÜPER PAKET: 103,90 YTL DEĞİL 51,95 YTL
MEGA GOLD PAKET: 109,90 YTL DEĞİL 54,95 YTL

Bu kampanyadan mevcut engelli üyeler de yararlanabilmektedir, Kampanyadan yararlanabilmek için aşağıdaki belgelerden en az biri gerekmektedir;

- T.C. özürlüler idaresi başkanlığınca verilen özürlü kimliği,
- Devlet hastanesinden verilen ve oran belirten maluliyet kartı, (%40 üzeri)
- Devlet hastanesinden verilen en az 5 imzalı heyet sağlık raporu, (%40 üzeri)
- Nüfus cüzdanlarına işlenmiş ve engelli oranı %40 üzerinde olanların nüfus cüzdan fotokopileri.

* Bu belgelerden en az birtanesinin kurulumu yapan teknik servis personeline ibraz edilmesi gereklidir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayın

Uzun zamandır Digitürk kullanıyorum bu kampanyadan önce çok yüksek meblağlarda paralar ödüyordum. Hemen kaydımı yenileyip bu kampanyadan faydalanıcağım.Bence gayette güzel kampanya. Bilgi için sağol Bülent :)

bülent bey çok teşekkür ediyoruz

ya ücretsiz olsa ya o zaman bende üye olurdum :D

dsmarttanda böyle bi kampanya bekliyoruz . :)

ben gümüşpaket üyesiyim ayda 19,90 a.ama kampanya gümüş paket,altın paket ve platin paketi kapsamıyormuş.adı kampanya olsun da.....şunu kapsıyor bunu kapsamıyor...
böyle kampanya olur mu?

Bizde babamın üstüne aile paketi ben spor paketine çevirecem bu kampanyayla bunadamı rapor gerekiyor ya off...

turkcell süper lig 4 yıl daha digitürkte olduğundan ve indirim kampanyası devam ettiği için güncell... ekospora abone olan ne kadar ödeme yapıyor aylık tesekkurler...

Ben kampanyadan faydalanıyorum. Fakat Digitürk yayınlarını Türksat üzerinden değil de Eutelsat W3 7° Doğu uydusu üzerinden alıyorum :((

ya bu dijitürkün yaptığı resmen terbiyesizlik %50 sini gene alıo engellilerden :mad: ya şunu bedava yapsana engellilermi sizi zengin edecek :D

5 senedir digitürk abonesiydim son 2 sezondur 46.tl ödüyorum bakalım yeni sezonda ney olur artık

Üst Alt