Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Digitürk'ün engelliler için % 50 indirimli kampanyası ile ilgili

lillybell

Yeni Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Ben sinema hastası biriyim ve malesef tv kanallarında istediğim gibi güzel filmler izleyebilme şansım malesef yok.Bu nedenle digitürkün %50 indirim kampayasından yararlanarak sinema paketine üye olmayı düşünüyorum ama öncelikle araştırmak istedim.Aranızda digitürkün bu kamyasından yararlananlar olumlu ya da olumsuz fikirlerini yazabilirler mi acaba?En azından karar verebilirim belki sayenizde.Şimdiden teşekkür ediyorum.:)

Bir süre sonra aynı fiilmleri o kadar çok gösteriyorlar ki, yeni film eklemiyorlar sanmaya başlıyorsunuz... Bence birkaç ay üye olup, işine gelmezse standart pakete dönebilirsin...

neler lazım peki bunun üyeligi için başbakanlık kartı yetiyormu acaba bir sürü şey yazmışlar

ynen öyle abi. Aylık filmlerini önceden duyuruyorlar sonra sürekli aynı filmler farklı saatlerde dönüp duruyor.

radikal52;
lig tv de var

lillybell;
Valla biraz illegal olacak ama eğer bir futbol seyircisi değilseniz.
İnterneti sınırsız yapıp sinema keyfini netten çıkarabilirsiniz.

Üst Alt