Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gule gule kullan cıhazını esmacım darısı bana
40 lıra cok pahalıymıs amman ısıtme kaybı olmayalım dıyesı var ınsanların daa mecbur olunca para cok onemlı olmuyor
bu kalıp temızlenıyor galıba bıldıgım bıseyt degılde sen bunu arastır
ben kulak arkası cıhazımın kalıbını hemen hemen her gun yılarım ınanırmısın 7ıncı yıl aynı kalıplayım
temız kalıp cok dayanıyor kalıbı ter eskıtıyormus
bundan bahsediyorum bilen arkadaşlar daha ucuza nereden temin edilir. birde nem alıcı sprey alet vs kullanıyormusunuz ses kalitesi bozulmasın cihaz uzun ömürlü olsun. yaz beni korkutuyor yazın çok terliyorum ve nemli yerde yaşıyorum
verdıgın bılgı ıcın tesekkur ederım esmacım
ama benım cıhaz 7 yıllık ıyı bır bakıma ıhtıyacı var ses kısma kanal degıstırme yapamıyor bakım olunca masrafı dedım bakımdan sonra ayar bırdaha ayar ıcın ıstanbul altı ustunu kurtarmıyacak bıde ustelık bazı seslerı duymamaya basladım ama su halde bıle cok cıhaza tas cıkartır sagolsun canım cıhazım yenısını alana kadar boyle ıdare etmeyı dusunuyorum
cıhaz terleme yapınca hıc duymuyor bunu bılıyorsunuzdur herhalde ben ılk aldıgım zamanlarda panık olmustum bozuldu herhalde dıye cıkarıp bı kenara koyunca bı muddet bozulmamıs
pıl kapagını acıp bırakıyorum hıc nem alıcı gerekmedı sımdıye bıde terledıgım zaman cıkarıp kalıbı cıhazı ozel bezı ıle kuruluyorum cok ıstersen hap gıbı yuvarlak nem alıcı tabletler var koklear ımplantta kullanmıstım eskıyınce rengı koyulasıyor kutunun ıcıne cıhazla beraber koyup kapatıyorsunuz sabaha kadar ne kadar nem cekıyodur bılemem
starkeyde en son 12 tl den almıştım(10 ay önce)cıc cihazlarda kullanacağın beyaz filtrenin içinde tül şeklinde filtresi olanlardan almalısın.cıc cihazı kullanan kişilerin sürekli kulak yollarını temiz tutması lazım.ben haftada 2 kez pamuklu çubukla temizlerim.nem olayına gelince geceleri yatarken cihazın kapağın açıp öyle bırakılmalıdır.ben yıllardır böyle kullanırım.Çokda sorun yaşamam.
Resimden çok iyi anlaşılmıyor ama sanki filtreden çok hoparlörün kendisinde problem var gibi. Önerim test box'ı olan bir Phonak bayine gidip cihazı test ettirin.
bunu siz soyluyorsunuz ama bikac yerden sordum ben. bizde yok bu alet diyorlar Mehmet beyidise gitmedim. benim oticon ya. ankarada bu test box olan isitme merkezi tavsiyeniz olurmu. selise versem kac gun gececek belki cihazi almam. benimde bu ara cihaz almak istesemde imkanim yok gibi. aslinda cihazi yenilerim diyorum ama.
birde bu test box cihaza koymak icin tabi ucret diyecekler kanimca. bu fiat hakkinda bizleri bilgilendirirseniz cok memnun olurum.
Test box, Ankara'da Selis ve GataSES'te, İstanbul'da Duysel'de var. Diğer firmaları bilmiyorum. Test süresi 3-5 dakikadır.
Fiyatlar hakkında da bilgim yok.
Geçen hafta Selis'te cihaz kontrolü yaptırdım. Nasıl yokmuş? Yanlış anlaşılmıştır.
Ayrıca GataSES de Oticon satıyor. Telefon açıp test fiyatı hakkında konuşabilirsin veya WhatsApp'dan yazışabilirsin.
Benim ayarı yaptı seliste bana ses az geliyo arttırmadıda sesi sölediğim halde şuan ankara dışındayım geçen sene balkondan anlıyodum konuşmayı bugün test yptırdum devlette artış yok çok şükür ben niye anlamıyomki karşı balkonu sesi artırmadı
Ayarını kurcaladıkça iyice kötü oldum ben geçen seneki ayarla çok farklı şimdiki az sesi
Bendeki testle göndersem kargoyla selise artırırmuki sesini cihazın
tet box cihazin dogru calisip calismadigini test eden aletmis sahranilses artirma aleti degil.
bide yuksek sesle konusma anlasilmazki. ben azicik yukselttilermi muthis rahatsiz olurumkoklear implantin sesi kisilmadigi icin hic sevmemistim, cikariverirdim.
bende bazen yuksek ses isterim ama konusmalara katilmak icin. normal yasamda hersey kafama iner yuksek seste. onun icin otomatik ayarli cihaz kullanamiyorum. volum kontrollu cihazla istedigim zaman sesleri yukseltiyorum.
selisin ayarlarini begenmediginize sasirdim simdi bak. ben cok begeniyorum sibel hanimin ayarlarini.
kendi deneyimlerimi yazayim. cihazi aldiginiz yerde odyocu ustaysa, sizinde isitme cihazlari hakkinda bilginiz oldugunu tahminediyolarsa iki ayar yapiyorlar, yok odyocu tecrubesiz, bisey bilmeyeni olusa tek ayar.
ama cihazi alipta baska yere gidip ayar yaptirdikta; bakin bu ayar dursunda siz obur kanali programlayin, ne olur ne olmaz belki obur ayari kullanirim diye ustune basa basa soylediginiz halde onu silip tek ayar yapiyorlar.
senin kumandanada o yuzden yapmamislardir ayar.
ee cihazi satip yukluce bi para kazanmadi cunkum. tek ayarla bide ayar parasi veriyorsunuz. hangi merkez olursa olsun bu boyle.
yani demem o ki cihazi alacaginiz firmayi gozunuz kesmezse ucuz bile verse ordan almamak, ayarina guvenebileceginiz birisinden almak cihazi. bide sonuna kadar isteklerimizi yaptirmak parayi vermeden once. parayi verdikten sonra hicbiri nazimizi cekmiyor bunlar.
shukufe aynen dediğin gibi oldu benim durum önceki ayarımda iyimiş kendi dedi hiç dokundurtmucaktım gene yazacam bakım yeni testide yollummu diğim bundan önce gittiğimde fötbekmi nedir adı ötüp duruyodu onu açmış uğultu geliyodu bida gttim kapattı osesi bu seferde ses az geliyo bıktım usandım yeminle o makina bende olsada ben yapsam ayarını
Geçen seneki ayarla şimdiki ayarda çok fark var
İşitmede artmamış demekki ayarda sorun
Diyom balkondan anlamıyom karşıyı dedi işitmen artmıştır belki gittim yaptırdım aynı artmamış