Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dijital işitme çihazı aldım ama duydugumu anlamıyorum?

BERATS

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Herkeze merhaba

yeni dijital çihaz aldım daha önce anolog kullanıyordum dijatalde duyuyorum ama anlamıyorum ve daha önce anolog olanı sol kulakta kullanıyordum şimdi dijitali sagda kullanıyorum

Eğer anlamıyorsan bende almaktan vazgeçerim.
Zaten bana 1500 tl aşarı olmaz dediler.Benimde sağ kulama lazım.
sen kaça aldın?
Sol kulamda kulak içi var idare ediyoz.

belki ayarlarından olabilir yada dijitali yeni kullanıyorum ve sag kulagımda ilk defa kullanıyorum ondanda olabilir ben böyle yazdım diye vaz geçme

abooow kardeşim hepmizin derdi aynı duyuyos ama annamıyos yanlız degilsin bende ilk bunu yazdıgımda bana da burdaki işitme engelli dostlar muzo yanlız degilsin dediler:))) çözüm yok kardeş maalesef duydugumuzu anlamıyoruz ...10 senedir ugraşiyom daha bulamadım bulursam email adresini bana yaz haber ederim cidden

işitme cihazını aldıgım yere gittim benim solda 75 sagda 65 duymuyorum odyocu arkadaş her iki kulagada çihaz kullanmalısın dedi o zaman daha verim alıcamı söyledi kullanan kişiler varmı varsa yorum yazarsa sevinirim

İYİ GÜNLER

hiç sanmıyorum iki kulaga gerek yok tek kulakdan hasta olan heeeç duymadım görmedim de... gerek yok o piyasada "Umut fakirin ekmegi adamım :)

tek kulaga kullanıyoruz ama kullanmadıgımız kulak duymaya duymaya tembelleşiyomuş öyle diyor odyocu arkadaş

arkdaşlar bir dede var da duymakta zorlanıyo 95 yaşlarında felan ona bitane almayı düşünüyom da en ucuzu kaç para veya kişiden kişiye değişiyomu cihaz

yani adamı hastaneye mi goturmem gerek o zmn yatar bu iş sözümüzde duramayacagız anlaşılan

bende var kullanmadıgım anolog çihaz olursa verim onu

bilmem işte oranlar uyarmı yanında epeyce bağırıyoz ki duysun olursa memnun olurum hem bi hayır işlemiş olursun evde boş duracaksa işine yaramıyosa ve dedeye yarayacaksa ver

herkesin kulak kalıbı varklı oluyor o yüzden olması çok düşük

hiç anlamam ki o işten valla ne desem yalan olur sen daha iyi bilirsin

selam lar herkese ben yenı uye oldum benım sorunum kendımı bıldım bılelı sanırım dogustan kulaklarımda ondyolesı testıne gore orta derecede işitme kaybımın olması
bu zamana kadar kullanmadım kullanmamamın sebebi duydugum zaman seslerı anlamamaktı cok yukses gelıyodu ama genede anlamıyordum kısık seslerı zaten duymuyoruz suan 28 yasımdayım 1 hafta once iki kulagımada kanal ici sımens ıntus cıc marka cıhaz aldım cıhaza alışmam için sesını kısık ve kanalları kapalı olarak verdı 15 gunluk alısma suresındeyım alısma suresınde bıle seslerı duyuyorum fakat gene amlamıyorum bıde cok kısı ıcınde bulundugum zaman hıc bısı anlamıyorum acaba 15 gun sonunda ayarlam yapılınca anlıyacakmıyım bırde kulaklarımda pamuk tıkalı gıbı dıstan gelenseslerı duyuluyo ama kendı sesımı duymuyorum pamuk tıkadın zaman nasıl oluyosa ole bır durumdayım acayapbısı bu gecıcımıdır acaba herkese saygılar ...

Üst Alt