Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dijiturk iptal ettirmek istiyorum..?

Konular
14
Reaksiyonlar
0
arkadaslar yaklasık 1 yıl oldu kulanıyorum.

2 yılık sözlesmem var 1 yıl daha kulnamayacam hiç memnun deyilim bunun icin ceza parasını ödedikten sonra dijiturk kutum bana kalıyor

bunun yönünü turksaat 1C cevirirsem kanallarımın hepsi cıkar mı . biliyosunuz ki dijitürkte bütün yerel ve yerli kanallar yok hep sacmalık dolu

bunun hakında bilgi istiyorum yönünü cevirirsem bütün kanallardan yararlana bilirmiyim ????

bu konuda yapan bilen arkadaslrdan yardım istiyorum

kardeş 2 yıllık aldım bende 4 ay var bitime ne kadar ceza ödedin.

emsal hdli uydu aliciları 200-300 tl arası.türksat uydusundan yayın alirsin ama sıralama degişmiyor dedi yetkili servis banada.

kalpsiz

Uydu takan dükkanlara telefon et vısıvırım bu şekilde diye onlar daha iyi bilgi verir

her bozulduğunda 20 kağıt alıyolar 3kere bozulldu dsmart alcam

ben 2006 yılından beri kullanıyorum ve cok memnunum.ama kutuları pekte ahım şahım kaliteli bir kutu değil.gidip ufak bir miktara uydu alıcısı alıp yönünü türksata cevirte bilirsin.ama çanakta zaten para değil.yani kablo haricinde gerisi fıs.

Üst Alt