Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğundan rapor oranı ne olur?

riznad

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
2
Merhabalar,
Derin ven trombozu (DVT) dan %35 raporum var.
Dikkat eksikliği hiper aktivite bozukluğundan rapor alsam %40 a tamamlama olur mu?

DEHB ile Otizm aynı diye biliyorum yanlışım yoksa.

Maalesef erişkinlere dehb için oran verilmiyor.

@depre,

var olan bir rapor varsa ekleme de yapılmıyor değil mi?

eskiden dehb raporuna oran veriliyordu. o zaman rapor alanların raporları ne oldu? iptal mi edildi?

@riznad, merhaba hiç bir hastalık için rapora ekleme yapılamıyor, yeni hastalıkların değerlendirilmesi için kurul işlemleri sil baştan tekrar yapılmalı ki bu da yeni yönetmeliğe göre dehb oranı alımaması demek. Lakin ekpss'de ek süre hakkı kullanmak için %0 oran verilebildiğini duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum. Eski yönetmelikte erişkinlere dehb için oran veriliyordu, şimdi var olan dehbli rapor sahipleri son yönetmelikten sonra kurula yeniden girmemişse dehb raporlarını kullanıyordur. Bir de maalesef sgk, 25 yaş üstüne ilaç ücreti bile ödemiyor.

Son düzenleme:
@berke26, Onu ben de tam olarak bilmiyorum knk. Randevu bulabilirsem kurula yeniden gireceğim.

Üst Alt