Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dikkat eksikliği hiperaktivite ve özgül öğrenme güçlüğü olanlar askerlik yapar mı?

fuz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba, benim oğluma dikkat eksikliği hiperaktivite ve özgül öğrenme güçlüğü teşhisi konuldu.rapor çıkarıldı, ilaç kullanıyor. açıkçası rahatsızlığı nedeniyle askerlikte sıkıntı yaşayabileceğini düşünüyorum.dikkat eksikliği hiperaktivite ve özgül öğrenme güçlüğü teşhisi konulanlar askerlikten muaf tutuluyor mu? ya da ne bileyim geri planda askerlik yapmaları mümkün mü.bilgisi olan cevap yazarsa çok memnun olurum, saygılarımla.

askere alınırmı bilemem ama , dikkat eksikligi hiperaktivite bozuklugu olanları askeriyede çalıştırmazlar yani subay assubay v s , olamaz bunun için kesin kararlar alınmış ,bunu en yetkili agızlardan ögrendim...

ayrıca rapor almışmıydınız D .E .H .B ,için ...

arkadaş yüzde 40 rapor aldı o raporla memur oldu askerlikten muaf edildi hiperaktivede ....

Üst Alt