Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dilenen engellilerden nefret ediyorum!

ömergün

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Dilenen engellilerden nefret ediyorum,
Engellilerin engelini istismar edip dilendiren yakınlarından nefret ediyorum.
İş sağlama imkanı olup da engelliye iş vermeyenlerden nefret ediyorum.
İlla birilerinden iş vermesini,aş vermesini bekleyip gayret göstermeyen,okumayan,kendini geliştirmeyen,elinden gelen uğraşılar bulmayan engellilerden nefret ediyorum.
Engelim var ama gururumla,haysiyetimle yaşamak istiyorum.İnsanların aklında engelli eşittir dilenci diye kalmasını istemiyorum.

aslında dilencilere kılımdır. bizim ne zorluklarla kazandıklarımıza sermaye gözüyle bakıp el acıp Allah rızası için demiyolar mı sinir oluyorum.biz belediye otobüslerinde canımız cıksın onların çocuklarının altına arabalar ver kat kat evler var.yaa günlük ücretleri en az 100 en az diyorum bakın en az şerefsizler hiiiç bende kuruş alamazlar.

amavelakin engellilerde nefret etmiyor aksine onuları dilendiren hayattan nefret ediyorum.bilmiyorum neden ama sucu kadere hayata atıyorum içten içe

Taşrada yaşayıp büyümüş, kaldığı köyde engelinden dolayı kendisine deli muamelesi yapılmış ve buyüzden tüm cesaretini toplayıp büyük şehirlere ayak basabilmeyi başarmış fakat diploması olmadığı için ne engelli kadrosuna alınan, nede engelinden dolayı günlük işlerde (garson, komi, bulaşıkçı, inşaat işleri) adam yerine koyulup iş verilmeyen engelli insanlar tanıdım, karınlarını doyurabilmek için dilenmeye mecbur bırakılmış insanlarrrr !!!! Bu insanlarında gururları var, hassiyetleri var, ve en önemlisi ENGELLERİ VARRR... Ve dahada önemlisi onlardan birisi sen olabilrdin güzen kardeşim... Bende olabilirdim.. Ama Engelli olmayıpta, kendisini engelli göstermeye çalışan, yada engelinden faydalanmaya çalışan insanlarda varrr...Ama lütfen hepsini aynı kefeye koymayalım, o taşranın köyünde doğan bizlerde olabilirdik... Sümüğümüzü çeke çeke, engelmizi sürüye sürüye bu şehirlere ayak basan bizlerde olabilirdik...... (en üstte anlattığım şahsen şahit olduğum bir olayın dramatik özetidir). saygılarımla.

Üst Alt