Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dilimizden dökülen inciler(dualar)

Konular
25
Reaksiyonlar
0
Ey Rabbimiz!
Senden gelecek her hayra muhtacız,
Her şeyde hayır görecek bir göz,
Her hayrı göğüsleyecek bir gönül ver bize. (amin)

Ne Kimseye Sitem Eyle, Ne De Üzül.

''Hz. Mevlana

Allah’ım,
Bütün güzel sözler Sana söylemekle güzeldir.
Kırık dökükte olsa, kabul eyle bu sözlerimi, yıkık dökükte olsa duy yakarışlarımı,
Kabul eyle beni, kabul eyle sözlerimi,
Suskunluğumu, dilsizliğimi, en güzel dua eyle.
Amin.

ALLAH'IM;

Lütfet ki gittiğimiz her yere barış götürelim; bölücü değil, bağdaştırıcı, birleştirici olabilelim. Nefret olan yere sevgi, yaralanma olan yere affedicilik, kuşku olan yere inanç, ümitsizlik olan yere ümit, karanlık olan yere aydınlık ve üzüntü olan yere sevinç saçıcı olmayı bize lütfet.

Kusurları gören değil, kusurları örtenlerden; teselli arayanlardan değil, teselli edenlerden; anlayış bekleyenlerden değil, anlayış gösterenlerden; yalnız sevilmeyi isteyenlerden değil, sevenlerden olmamıza yardım et.

Yağmur gibi hiçbir şeyi ayırt etmeyip her aktığı yere canlılık bahşedenlerden, güneş gibi hiçbir şey ayırt etmeyip ışığıyla tüm varlıkları aydınlatanlardan, toprak gibi her şey üstüne bastığı halde hiçbir şeyini esirgemeyip nimetlerini herkese verenlerden ve gece gibi bütün ayıpları sarıp örtenlerden olmayı bize lütfet.

Alan değil veren ellerin, affedici olduğu için affedilenlerin, Hak ile doğan Hak ile yaşayan ve Hak ile ölenlerin ve sonsuz yaşamda yeniden doğanların safına katılmayı bizlere nasip eyle.

AMİN

CANIM ALLAHIM BENİ SENSİZ BIRAKMA,TEK DAYANAGIM DOSTUM,YARDIMCIM,HERŞEYİM SENSİN,Allahim kildigimiz namazlari tutuugumuz oruclari kabul et yüce katinda.canım allahım habibine komşu eyle .Allahim bize tevbe etmeyi nasip et günahlarimiz bagisla,Allahin hata ve günahlarimizdan dolagi sana magfiret dileriz,Allahim mümin kadin ve erkeklerimizi bagisla,Allahim kalplerimiz kuran ve iman ile nurlandir.Allahim bizleri dünyada da ahiret de de mesut eyle.Allahim hastalarimiza sifa ihsan eyle Kurani hataliklarimiza sifa kil.Allahim bizleri maddi ve manevi afetlerden muhafaza eyle.Allahim bizleri ins ve cin s eytani serlerden muhafaza eyle. Allahim bizleri kabir azabindan cehennem atesinden muhafaza eyle.Allahim Peygamber efendimiz (a.s)dualarimizi kabul et.....amin

Allahim hayattayken beni sana yakinlasdir ruhumu sana ulasdir senin sevgini icimde fazlalasdir ve daim kil Allahim beni tertemiz eyle icimi arindir ya Rabbi

Üst Alt