Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dilin 1/3'ü, lenf nodülü, tükürük bezi alınan kişiye verilecek rapor oranı ne olur?

yusuf som

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Sağlıklı ! mutlu huzurlu günler diliyorum herkese.

Vergi İndirimi için başvuran ama baltazar hesabına göre 1 dr muayenesi eksik olup ( şuanda %35 görünüyor ) onkoloji bölümüne sevk edilen bir kardeşinizim, ankoloji bölümü mr ve tomografi istediği için oran yazmadı, 1/3 dili alınan boyundanda 72 adet lenf nodülü ve 1 adet sol kulak altı tükürük bezi alınan bir hasta olarak yeterli yüzde alıp ALAMAYACAĞIM KONUSUNDA ENDİŞELERİM VAR, bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi acaba:(

kendime cevap gibi oldu ama; %20 onkoloji verdi,
toplamda
20 diyabet
10 tansiyon
10 u bilmiyorum sanırım kolestorel yada triligiliserid
20 Onkoloji
yüzdelere sahip oldum, Baltazara göre %48 çıkıyor sanırım,
salı günü heyet için gideceğim, heyetteki drların bu oranları değiştirme durumları olabilirmi acaba ?

yusuf som Yusuf bey merhabalar;
Öncelikle çok geçmiş olsun.
Benimde sağ tükürük bezim alındı kanserli tümörden dolayı % oranı kaç verirler acaba biliyormusunuz?

İyyi günler.

Aynen 48 çıkıyor ama heyet bunu küsürattan 49 yapabilir... Heyet oranı düşürmez... Oran verilmeyen bölüm varsa oran verir...

Üst Alt