Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dini veya resmi nikah nasıl yapılır? Şartları nelerdir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
evt yeni bi kısmet bulduk :D şimdilik tanışma aşamasındayız fakat durum ciddileşirse diye bilgiyi şimdiden almak istedim :D sorum şu dini veya resmi nikah nasıl yapılır şartları nedir aradaki fark nedir muhtemel eş adayı resmi nikahtan yana herneyse işte bu işler nasıl oluyo neler gereklidir

Hayırlı olsun BAŞARI bildiğim kesin bişey varsa oda imamların resminikah yapmadan dini nikah kıymadığı çünki yasakmış.
önce resmi nikah

İlgili makam ise ikamet ettiğiniz il veya ilçe belediyeyenin evlendirme müdürlüğüne başvuru yapın gerekli belgeleri size iletirler.
Her müslümanın dini nikah yapması şart
HAYIRLI OLUR İNŞALLAH

evlilik işi olmadı yeni eş adayları arıyorum duyrulur :D

hay Allah'ım..:D:D hadi hayırlısı olsun bakalım başarı kardeş..:D:D

hoçam yeni kismet kim nasil buldun anlat hele sana uygun mu değil mi karar veririz;)

Dini nikah imamla yapılır :eek: Resmi nikah ta nikah memuru ile yapılır :)

hoçam yeni kismet kim nasil buldun anlat hele sana uygun mu değil mi karar veririz;)

valla yeni kısmet 3 çocukluydu :D
iki evlilik yapmış birincisi içkici dayakçı birimiş ikinciside imam nikahlı evlilik yapmış çocuk oluncada sokağa atmış ben 3 çocuğa zor bakarım oda bunu anladı zaten :D ama ayrılık kararını ben verdim ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt