Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diplomam yok ama mezun oldum. Tercih yapabilir miyim?

Cumali

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
1
merhaba arkadaslar benım bır sorunum var ben on lısans mezunuyum ama dıplomam 1 ay sonra gıbı verecekler. tercıh yaparken hata verıyor ben bulundugum unv de mezunıyet gıbı bır belge alırsam tercıh yapabılırmıyım bu konuda yardımcı olursanız sevınırım

Puaniniz kac bu arada? Diplomaniz tercihler bitmeden elinizde olmali, maalesef is diplomayi almaklada bitmiyor, aldiginiz anda ösym bürosuna gidip isletmeniz lazim sisteme. Ki bu saatten sonra zor gibi.

kılavuzda: "Tercihlerin geçerli olabilmesi için tercih süresinin son günü itibariyle sınava girilen öğrenim düzeyinden mezun olunması zorunludur.
Tercih süresinin son günü tarihi itibariyle mezun durumda bulunmayan adayların, yerleştirilmeleri yapılmış olsa bile atamaları yapılmayacaktır.
"
ifadesi mevcut.
buna göre tercih yapabilirsiniz. "geçici mezuniyet belgesi" "mezuniyete hak kazandınız" belgesi ile ösym bürosuna başvurun, eğitim bilgilerinizi güncelletin. tercihinizi yapın...

Üst Alt