Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diplomamı kaybettim. EKPSS kura çekimine katılabilir miyim?

perişan

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ekpss kura çekimine başvuru yaparken diplomanin fotokopisi ile gidersem kabul ederle mi aslını kaybettim bulamıyorum fotokopiyi noterden tastik ettirirsem kabul edileceğini soyleyenler var ne kadar doğru başına böyle birşey gelipte tecrübesi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

Madde 58 — Okuldan aldığı öğrenim belgesini, nakil belgesini(2) veya diplomasını kaybedenler, okul müdürlüğüne bir dilekçe ile başvururlar. Okul müdürlüğünce, kayıtlara göre dilekçe sahibinin aldığı belge ve diploma ile başka bir okula yazılmadığı belirlendikten sonra, dilekçenin altına veya arkasına, örneğine uygun onaylı bir belge verilir.

Mezun olduğunuz okula başvurun size diploma yerine geçen yeni bir belge düzenleyeceklerdir. O belgeyi diploma gereken her yerde ve sınav başvurularında kullanabileceksiniz.

Tesekkur ederim life. Önemli olan da okuduğum okula gidebilmek ben İstanbul da ikamet ediyorum okul ise adana da gidip gelmek bursuru ugras, artık son çare öyle yapicaz.

perişan İstanbul il milli eğitim müdürlüğüne gidip durumu anlatın belki yardımcı olurlar olmaz derlerse gidersiniz Adana'ya

Sanırım en mantıklısi öyle yapmak sağlıklı ve kesin bilgiyi verirler orada, tesekkur ederim Life.

Üst Alt