Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diplomamı kayıp ettim. ÖMSS başvurusu için ne yapmam lazım?

hataylısabri

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ben daha düne kadar gözümün önünde olan bugün yok derlerya tıpkı öyle diplomamı bir türlü bulamıyorum olduğu yerde sanki yer yarıldı içine girdi,etrafa bakındım bir kaç tane fotokopisi var şimdi aslı gibidir diye onaylatmay akalkışsam memlekete hataya gitmem lazım baya bir zaman kaybı olacak ben bunu burda istanbuldan yaptırma şansım yokmu benim acil bilgilendirilmem lazım teşekkür ederim..

Diplomanı kaybettiğine dair okuluna dilekçe yazıyorsun.Onlar yenisini gönderiyorlar.

Berke arkadaş senin dediğini düşündüm aradım okulu fax olmaz dediler,seker kız senin dediğinde hemen olurmu ki?yetişeceğini sanmıyorum ama..ikisinden birini yapıcaz mecburen olmazsa kargoyl ayolluycam okula....ben bu gün yine bir dökeyim evin hertarafını :) hayırlısı bakalım.

Faksla olacak iş değil gideceksin sana yeniden belge düzenleyecekelr.Diploma değil belge ve ayrıca kayıt defterinden bulunması ile evrağın düzenlenmesi 10 dakikalık iş.Okulun arşiv düzenin sağlam olması kaydı ile.
Kargo ile falanda olmaz.Ben olsam evrak göndermem imzalı dilekçeden sonra belge verir okul sana

okula gidiyosun mezuniyet belgesi iste hemen verirler benim diploma üniversitede kalmişti gittim okudugum liseye hemen cıkardilar okul numarni ve mezuniyet yılını unutmadiysan hemen olur

ben engel durumum ağır olduğu için dilekçe ile çözmüştüm sorunu ama yıllar önceydi ne kadar zamanda yenisi geldi hatırlayamıyorum. acil lazım olduğu için en kısa yolu kendin gidip alman bence de

Üst Alt