Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diresiyon Sınav İtirazı dilekçesi..? [Hukuk]

Zifiri

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar 25 Temmuz'da girmiş olduğumuz direksiyon sınavında herhangi bir hata yapmama rağmen beni başarısız sayıp bırakmışlar itiraz hakkım var mı varsa nereye başvuracağım internetten araştırdım fakat dilekçe örneği vs bulamadım bu konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa çok memnun olurum iyi forumlar iyi günler.

Bir tane hatalı yapana başarısız sayılır. Bende başarısız oldum sağ dikiz aynası ayarını unutup park etmek üzeriyken arkada koli yere düşmüş. Siz sınav iken araçın içerinde görüntülü kamera kayıtları varsa dikekçe ile itiraz edebilirsiniz

Kamera kayıtları yoksa itiraz etme hakkımı elimden mi alacaklar ben tam olarak yaptığım hata şuydu geri parkı yaptım 25 metre geri gelip sinyali verdim hareket çıkıp kalkış noktasına geri dönecekken araç stop etti bana tekrar çalıştırtıp devam ettirdiler ve hatta sürem bitmedi diye 13 dakika boyunca yine aynı yoldan 2çi bir tur attırdılar ve buna rağmen beni bıraktılar hala şaşkınım ve nedenini öğrenmek istiyorum yolda 10 defa duran adamı geçirdiler ben sınav bitti kalıyorum saçmalık bu

Bende aynen. Yeni yönetmelikten sonra direksiyon sınavında 4 hakkımız vardır.

saçmalık bu ya gidip itiraz edeceğim pek sonuç çıkacağını sanmıyorum ama en azından koyun sanmasınlar.

Aracı stop ettirmişsiniz bu geçerli bir hata değil mi?
Bir de belki sizin farkında bile olmadığınız biniş iniş kuralları var, binerken kapının hangi elle açılacağından tutun, ayarlı bile olsa aynalara göz atıp atmadığınıza kadar. Bunların hepsi değerlendirilmektedir.
İtirazınızdan birşey çıkacağını da sanmıyorum.

Tek hata ile bıraktıklar itirazım sonucu formu gosterdiler tek hata ile bırakmışlar aynı hatadan gecen insanların olduğunu ben biliyorum aynı gun aynı yerde aynı surucu kursunun başka aracyla başka komisyon üyeleriyle girenleri bırakmadılar beni bıraktılar benim hakkım yenmedi mi şimdi. herneyse ALLAH bildiği gibi yapsın.

bu konu vesilesiyle söylemek isterim ki sanırım b ehliyeti olup h ye çevirmeyi düşünenlerin beklemesi h sınıfı kalkacağı için daha mantıklı gibi

Üst Alt