Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dirsek kırığı ameliyatı + kist ile askerlik durumum ne olur?

gzhn33

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba hafta içi acemi birliğime gidiyorum

Sağ dirseğim çocukken kırıldı çivi falan takılmıştı sonra çıkarıldı tam da hatırlamıyorum. kaynadıktan sonra eğrilik var,sanırım buna varus deniyor.
Ben bunu gitmeden belirttim 13 derece ölçtüler,ölçerken bayağı uğraştırdılar ilk defa ölçtüm demişti görevli,sanırım 15 derece olması gerekiyormuş. ama ağırlık kaldırırken 4-5 kiloda falan nasıl anlatayım o bölgem uzun süre zorlanmış gibi ağrıyor doktor acemi birliğinde bir daha bakarlar demişti

ve bunu öğrenirken diğer kolumda kist oldugu ortaya cıktı hafif bir sertlik hissediyordum ama aklımın ucundan geçmezdi ve o da sağ kolum kadar olmasa da arada ağrı yapıyor. Bunu raporda belirtmediler sanırım elverişli olduğu için ama kistin kontrol edilmesi gerekiyormuş kemik kırılabilirmiş. varus açısı madde no /a deyip askerlige elverişlidir deyip yolladılar .

acemiliğe gittiğim kışlada hastaneye sevk edilebilirmiyim çünkü en kötü ihtimalle spor falan yapamam ben bu durumda sonuç sizce ne olur

+ olarak 1 sene öncesinin endoskopi sonuçlarım vardı gastrit,ülser vb var dedi gastroenteroloji.Daha sonra başka şikayetlerim oldu dışarıda yemek yerken bulantı vs gibi ve başka doktor ibs teşhisi koydu . şu an gitmeden önce aşırı stres yaptım ibsyi tetikleyen bir numaralı faktör .boy kilo olarak 178e 60-61 kilo civarıydım şu an 58 oldum. bu hastalıktan dolayı stresli durumlarda iştahım kapanıyor tuvalet problemine giriyorum. bunu belirtmemiştim. ilaç kullanımı falan gerekebilir.

benim durumum ne olur bilgisi olan kurallar hakkında görüşünü söyleyen olan olursa cok sevinirim. yaklaştıkça iyice bunları düşünüyorum ne iştah kaldı ne bişey.

gzhn33

Evet, acemi birliğine gittiğinde hemen hastaneye sevk alırsın ve dediğin gibi en kötü ihtimalle spordan muaf tutulmanı sağlayacak yazı verirler (benim zamanımda acemi birliğine teslim olur olmaz doktor muayene eder ve spor yapamaz verirdi)

Üst Alt