Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dirsekte hareket kısıtlılığı ve anksiyete bozukluğu ile askerlik durumum ne olur?

murat1937

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
öncelikle iyi forumlar dilerim.

yaklaşık 10 sene önce sol dirseğim kırıldığı için ameliyat oldum ve dirseğimi tam olarak açıp kapatamıyorum
dun muayene oldum devlet hastanesi sevki istendi ortopedi doktoru röntgen çektikten sonrarapora şunu yazdı ; sol dirsekte ankiloz hareket kısıtlılığı sağlık kuruluna sevki uygundur , ftr görüşü uygundur dendi.
ardından piskoloji bölümüne çıktım ordaki rapordada aynen şu şekilde ; psikiyatrik kontrollerinin yapılması ve tdv düzenlenmesi açısından 1 yıl ertelenmesi uygundur 16/C 1 YIL ERTELEME şeklinde yazıyor.

şimdi ben bunları sağlık kuruluna götürdüm ordaki bayan bana ortopedi doktoru askere elverişlidir yazmış dedi bunların fotokopisini çektir heyet için kağıtlarını teslim et dedi okey dedim heyet evraklarını teslim etmeye gittiğimde ordaki farklı bayanda senin ortopedi tamamlanmamış fizik tedavininde görmesi gerekiyor doktor seni oraya yönlendirmiş dedi tabi bu durumlar olurken saatlerce sıra falan derken bugunlük yetişmedi çünki fizik tedavicilerin 2 side bugun yoklarmış işim yarına kaldı ,

sizce durumum ne olur tecrübeli arkadaşlara sormak istedim iyi haftalar dilerim

kendi sorumu ben cevaplıyım , ortepedi doktorunun şöyle bir raporu oluştu ; sol dirsek ekleminde dejenerasyon gelişmiş ve fleksiyon/ekatansiyon 70-30-150 supinasyon/pronasyon 90/0/80 hastanın askerlik için 1 yıl ertelenemesi uygundur yazıldı ve heyete girdim 1 yıl erteledik 1 hafta sonrasında raporunu alırsın dendi , 1. olarak 10 sene önce olduğum ve o dönemde sürekli fizik tedavi ile açılmayan kolum 1 senede nasıl düzelcek 2.si yanımda giren bir arkadaşta 2cm kolunda deri döküntüsü vardı ve bütün testleri okeydi muaf yazıp gönderdiler çocukla konuştum testlerimin hepsi normal neden yaptılar anlamadım şikayet etcem dedi , çok garipsedim

Üst Alt