Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dış görünüşteki bozukluklar ile psikiyatrik bozukluklar arasında bağlantı varmış

mehmet_ea

Üye
Konular
96
Reaksiyonlar
0
minor physical anomalies denilen görünüşteki minik anomalikler ile psikiyatrik bozukluklar arasında büyük bir tutarlılık varmış. Bilgisi olan varmıdır. Bunla alakalı değil ama Ben ellerler alakalı birşey biliyom sadece o da şu: bir insanın beyninin cinsiyetini eldeki parmak uzunluğuyla tespit edilebiliyo.şu şekilde: işaret parmağı yüzük parmağından kısa veya eşitse erkek beyinli. Uzun ise kadın beyinli. Dıştan hangi cins görülürse görülsün o kişi farketmez.
(Not= down sendromu ve ağır zeka gerilikleri hariç. Bunlar zaten bilinen şeyler)

bence öyle bir şey yok. şu bilgilere göre hareket edilecek olsa , kapınıza hızır diye bildiğimz zat gelecek olsa onu iyi ağırlayamazsınız.
zaten tutarsız her türlü.

cinsiyet ile ilgili beyan ettiğiniz bilgiye de katılmıyorum şahsen.( sadece bana (çok) mantıksız geldi.)

İşaret parmağı genelde yüzük parmağından kısadır. Physical anormalliklerden daha çok görünürde gelişimsel ve genetiksel ( fiziksel) özellikleri barındırıyor gibi. Ellerle ilgili, yaşam çizgisi ve parmakların sinir uçlarında vücudu etkileyecek bölümlerin olduğunu okumuştum. Beyinin cinsiyetini, parmaklardan anlamak zor olsa gerek.🙂

Konuyu parmak sarmalından çıkarıp biraz daha genişletmek gerekirse, dış görünüşteki bozukluğun veya eksikliğin, insan psikiyatrisini olumsuz yönde etkilediği konusunda hemfikirim... İnsan gönül rahatlığıyla tatil yapamıyor, denize giremiyor, sosyal aktivitelerin birçoğunu izlemekle yetiniyor... Kadın-Erkek ilişkisinde bile durum aynı... Bu durum doğal olarak psikolojiyi alt üst ediyor...

Üst Alt