Neye inanırsan senin için gerçek o olur. Eğer her gün ben başarısızım dersen zamanla başarısız olduğunu düşünürsün. Psikoz olsun ya da olmasın, insan zihni böyle çalışır. Bu yüzden dış görünüşünüzü kafaya takmamaya çalışın.
Gerçekten dış görünüşünüze laf atıyor da olabilirler. Bu da bizim milletin milli sporu maalesef. Kendisini ilgilendirmeyen konulara burnunu sokmak ve her şeyi eleştirip şikayet etmek... Kilo verdim, "Bir deri, bir kemiksin." diye laf attılar. Kilo aldım, "Hamile, öküz" diye laf attılar. Diksiyonum bozuktu, "Ne b*k dediğin anlaşılmıyor." dediler. Diksiyonu anlaşılacak şekilde düzelttim, bu sefer de "Top gibi, gay gibi konuşuyorsun." diye laf attılar. Yani kısacası; milletin ağzı torba değil ki dikesin. Dış görünüşünüz nasıl istiyorsanız öyle kalsın ve insanları fazla kafaya takmamaya çalışın.
Bazı bölgelerde sırf oranın kültürüne ters düştüğü için (Muhafazakar bir yerde kadınların şort giymesi gibi) de laf atabiliyorlar. Yani bu da sizinle alakalı bir durum değil. Bu yüzden bu yazdığımı da göz önünde bulundurmakta fayda var.