Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dışarı çıkınca insanlar benim hakkımda konuşuyor bana bakıp gülüyor!?

raskoln5656

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
4
Arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun. Ben Gökhan atipik psikoz hastasıyım. Dışarı çıkınca insanlar benim hakkımda konuşuyor bana bakıp gülüyor kullandığım ilaçlar :clonex ,invega ,selectra, abilify iğne . Sizce benim gördüğüm hayalmi gerçek mi .

@raskoln5656,

Merhaba kardeşim. Bu tümüyle hastalığının bir sonucu. Kimse sana bakmıyor, kimse senin hakkında konuşmuyor kimse sana gülmüyor. Benzer tanısı olan bir çok arkadaşımız da senin hissettiklerini hissetmiştir.

Yakın zamanda ilaç bıraktın mı? Ne zamandır aynı ilaçları kullanıyorsun? Doktoruna bu durumu anlattın mı?

Merhaba abim . Geçen sene kullandığım ilaçları birden bıraktım . 2 ay boyunca herşey gayet güzel di . Sonra kulağıma sesler gelmeye başladı. Hemen doktora danıştım ve clonex başladı . 1 yıldır clonex I diğer ilaçlar la kullanıyorum . Ama ses azda olsa var . Vede sanki insanlar benim hakkımda konuşuyor gibi sıkıntılarım devam ediyor

@raskoln5656, Hastalıktan kaynaklanıyor ama sosyal olarak birey zor bir hayat yaşıyor ülkede.
Günde bir saatten fazla buna takılmak veya yaşamını bu tarz olaylar yüzünden kısıtlamak hastalık oluyor.

abi yüzde bir milyon hastalıktan kaynaklı bende de aynısı oluyordu herkes beni konuşuyor müge anlıya mı çıktım ne oldu bir yerde konu oldum ve herkes ağızdan ağıza yayıldı diye düşünüyordum
geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum kendinize iyi bakın

Dışarıda herkes birbirine bakıyor, haliyle herkes sana da bakmış oluyor. Bakmayan tek tük çıkar o da çekingen olanlar. Eğer ben dik dik birine bakarsam, tabiki benim hakkımda konuşurlar ya da garip giyinirsem, yada garip hareket edersem benim hakkımda konuşurlar ve gülerler.

Ben bana bakmadıklarını, bana gülmediklerini bilsem de yine de tedirgin ve huzursuz oluyordum çünkü bana gülüyorlar gibi geliyordu. Bu his de geçmiyordu. İlaçlar düzene oturunca geçti. Artık bana baktıklarını ya da güldüklerini düşünmüyorum.

Geçmiş olsun.

@raskoln5656, SİZ ençok tanıdığınız insanlardanmı YOKSA yabancı insanlardanmı DAHA ÇOK şüpheleniyor sunuz?

(BEN TANIDIĞIM İNSANLARDAN DAHA ÇOK ŞÜPHELENİYORUM BU ARADA)

Son düzenleme:
Üst Alt