Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dışarıdan meslek lisesi okumanın prosedürü nedir?

sahaf1972

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
Şu Anda Özel sektörde Mekanık Ve İlklendırme Teknik Eleman Olarak Çalişmaktayım Orta Okul Mezunuyum İş Değiştırmek İstedığimde Muracat Ettığım Yeni İş Yerlerı Öncelikle Sanat Okulu Mezunlarına Öncelik Tanıyorlar Bu Yuzden Sıhı Tesisat Ve Mekanık Bölumunu Okumak İstıyorum
Nerelere Muracat Etmem Lazım
Bukonuda Yardımlarınızı Beklıyorum Şimdıden Teşekurler

Sahaf1972,
Bahçelievler Halk Eğitim Merkezi Açıköğretim Lisesi irtibat bürosuna Temmuz-Ağustos döneminde giderseniz Mesleki Açıköğretim Lisesine kayıt yaptırabilirsiniz,sizin dediğiniz bölüm İklimlendirme ve soğutma adı altında geçiyor,genelde talebe göre açılıyor,ve Meslek lisesinde haftanın belirli günlerinde yüzyüze eğitime devam mecburiyeti var,bunları öncelikle büronuzla ve Meslek lisesiyle konuşmalısınız,iş saatlerinize göre yüzyüze eğitimleri ayarlayabilirseniz kayıt yaptırırsınız.Bir de eski adıyla çıraklık eğitim okulları yeni adıyla Mesleki Eğitim Okullarına da başvurmanızı tavsiye ederim,ustalık ve kalfalık belgesi almanız da işe yarayabilir..
Bu bilgiler işinize yarar sanıyorum:
BAHÇELİEVLER HALK EĞİTİM MERKEZİ VE A.S.O. BAHÇELİEVLER - İSTANBUL
1.Telefon No
(212) 652 24 12
2.Telefon No
(212) 652 24 13
3.Telefon No
Faks No
(212) 652 24 14 Adres:
BAHÇELİEVLER HALK EĞİTİM MERKEZİ MAHMUTBEY YOLU ÇAVUŞPAŞA KÖPRÜ YOLU KARADENİZ CAD. NO:30 BAHÇELİEVLER/İSTANBUL

Saygılar...

ipekezgı teşekurederım iskıden tesisat sertıfıkasını aldım milieğitımde ise kazan ve doğalgaz sertifıkasını aldım benım istedığım teknık lıse dıplomasını almaktır diyer bilgilerı deyerlendırecem

Üst Alt