Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diskinezi hastaları ehliyet yenileme işlemlerini nasıl yapabilir?

Poyraz_

Yasaklı Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
s.a arkadaşlar benim epilepsi benzeri hastalığım var ilk ehliyet almam da sağlık raporunu özel hastaneden aldım parayla şimdi ehliyeti yenilemem lazım devlet hastanesinde ki doktorlar işi çok yokuşa sürüyor kolaylık göstermiyorlar seneye bu zaman eski ehliyet kullanma süresi doluyor bu iş çok canımı sıkıyor çok kafama takılıyor biz nasıl yapacaz ehliyeti nasıl yenileyecez ????

POWER_Başlığı yanlış bölüme açmışsınız :) Verdiğim linke tıklar isen okunma ve cevaplanma oranı yüksek olur .

Bu ay ben de süreli ehliyetimin süresini uzatmak için başvuruda bulunacağım . İl sağlık müd veya aile hekimine gitmeye gerek kalmadan önce ki raporun çıktığı hastanenin sağlık kuruluna giderek sürücü olur raporunun süresini uzatabilirsin . Özel hastane de prosedür nasıl işliyor bilmiyorum . Tekrardan sağlık kurulu başvurusu için ücret ödeyebilirsin .

https://www.engelliler.biz/forum/ozel-donanimli-otomobiller-motorlu-araclar-h-sinifi-ehliyet/

POWER_ ehliyet ile ilgili tüm sorular o başlıkta birleştirilmektedir :eek:

anasını satım bu nasıl işdir her işimiz zor her işimiz sıkıntı batsın bu dünyaaa beee biz niye yaşıyoz ki ????

ehliyet

merhaba yenileyebildiniz mi ehliyetinizi

Üst Alt