Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dissosiyatif bozukluk ile emekli olabilir miyim?

yosunn22

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba
Soru sormayı bilmiyorum açıkçası nerde açmalıyım bu konuyu . Ben bayılıyorum birçok teşhis kondu en son dissosiyatif bozukluk teşhisi kondu . Sal elimde negatif ultra varyasyon var ve nefes darlığı ile ilgili tedavi görüyorum. Malulen emekli olabilme ihtimalim var mi

yosunn22

Tedavi ile çalışmaya dahi olanak vermeyen düzeyde ise durumunuz, evet, 10 yıl sigortalılık süresi ve 1800 prim de tamamsa, malulen emekli olabilirsiniz.

OturanBoğa bir kere başvurdum 35 verdiler ama ben devamlı rapor alıyorum ne zaman bayılacak belli değil hayat kabus gibi oldu bununla ilgili emekli olan var mı örnek var mi bilmiyorum

Merhaba 6 7 yıldır bir süreç geçti şuan epilepsi ilacı kullanmaya başlayacam parosimal anomani yazıyor artık eeg raporumda ilk defa duyuyorum tam epilepsi de denmedi başvurup başvurmama konusunda kararsız kaldım

Üst Alt