Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dissosiyatif kimlik bozukluğu hakkında bilgisi görüşleri olan..?

smhyzgn

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhabalar;

öncelikle tüm forum üyelerini iyi günler dilerim.

bugun daha fazla dayanamayıp bir psikologa gittim sikayetlerimi anlatııgımda ön tanı olarak dissosiyatif kimlik bozuklugu öntanısını koymakla beraber yüzde 90 emınım ama eeg ve mr ıstıyorum ve psıkolojık teste sokacaz senı dedi

bu bahsı gecen rahatsızlıkla ilgili bilgisi olan varmıdır daha önce olan iyileşen veya hala tedavisi devam beni biraz aydınlatabilir mi??

dissosiyatif kimlik bozuklugu

[FONT=sans-serif]ancak esas sormak istediğim şudur.bugun daha fazla dayanamayıp bir psikologa gittim sikayetlerimi anlatııgımda ön tanı olarak dissosiyatif kimlik bozuklugu öntanısını koymakla beraber yüzde 90 emınım ama eeg ve mr ıstıyorum ve psıkolojık teste sokacaz senı dedi [/FONT]

[FONT=sans-serif]özür cetvelinde bu ısımde bı rahatsızlıga rastlamadım bu hastalıgın tanısı öntanıdan cıkıp kesın tanı halıne gelırse heyete basvurursam yuzde kac rapor alabılırım

ayrıca bu sekılde birşey gecıren oldugmu genel bir bilgi verebilirim[/FONT]

%25 oran bence tedavine bak ilaçlarını düzenli iç düzelebilen bir hastalık

Üst Alt