Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Distimi ve aritmi rahatsizligindan dolayi rapor orani alan var mı?

Konular
23
Reaksiyonlar
0
Ben distimi ve aritmiden oran aldim 1 yil süreli verdiler rapor icin tekrar basvurdugum da yine bu rahatsizliklardan oran verirler mi bi sıkıntı cikarirlar mi ve aritmi icin yeni tetkik ister mi doktor basina böyle birsey gelen yada bilgisi olan yardimci olabilir mi

Aritmi %10 mu verdi ayrıca mitral kapak yetmezliği var mı? Varsa kaç oran verdi?
Kalp için ekg ister o da sıra gelirse 10 dklık birşey...
Eğer o hastaneden ilk defa rapor çıkardıysan raporsa, süresi geçmişse tekrardan çıkarman daha iyi olur kardeşim.

Yok kardesim sadece aritmi %10 verdi baska birsey yok raporu yeni cikardim daha süresi seneye nisan ayinda dolacak tekrar yenileyecegim. Aritmi holterde çıktı zaten seneye tekrar rapor icin basvurdugumda yine tetkik ister mi

İster.

Zaten 1 yıllık rapor vermesindeki maksat budur.Belki yakın zamanda iyileşir1 senelik rapor vereyim derler.Fakat seneye tekrar gittiğinizde rahatsızlığınız aynen devam ediyorsa sürekli rapor verme ihtimalleri de yüksektir.Bende de aritmi var Rf ablasyon (Çarpıntı) ameliyatı oldum.Şuan daha iyiyim.Ayrıca bende hafif mitral kapak yetmezliği de var.Bakalım hayırlısı tekrar geçmiş olsun.

Rapor yenileme süreci

Arkadaşlar bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi raporumun süresi 1 ay sonra doluyor

ana rahatsizligim göz %32 diger rahatsizligim psikiyatri %10 ve aritmi %10.

Merak ettigim konu su gecen sene aritmiden doktor bana oran vermeden önce ekg çekmişti birsey cikmamisti ben rahatsizlik yasadigimi söyledim o zaman holter takalim dedi. Holter de svt cikti ve %10 oran verdi ilac olarakta dideral kullaniyorum
daha bu hafta kontrole gittim rahatsizligim oluyor diye ekg de birsey cikmadi efor yapti o da temiz

rapor yenilerken bana burdan oran vermeme olasiligi var mi bilen var mi. Bide bu raporu saydığım rahatsizliklarla suresize cevirmezler mi? Simdiden teşekkürler

Üst Alt