Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Distoni hastasına ne fayda olur?

mesutt

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
arkadaşlarr siz distoni icin ot iilaç hareket neler rahatladıyo bnada önerin

yok kimseden fayyda allahadan başka ne doktor ne fadantaşdan

var 1 yaşımdan bu yana distoni hastasıyım gitmedik doktor kalmamış o zamanlar ailemin söylediğine göre ege üniversitesi tıp fakültesi hastanesinde çocuk norolojisinde yattım aylarca 23 yıldır hala hep aynı doktorlarım talip etti ahmet gökçay ve hatice karasoy madopar 62.5 kullandım levodopa ve benzerazid 6 yıl önce 62.5 tan 125 mg hcı kullanmaya başladım 6 saatte bir kullanıyorum kullandığım sürece sorun yok ama bende ki farkettiğin bir şey olursa hemen doktorum söylememi istemişti ilacı içmediğim aklıma gelmediğinde kasılmalarım olmuyor 15 saat içmediğim oldu yani ilaco kullanmadığımı aklıma geldiğinde ise kıpırdayamamak

bence moralinizde hep yüksek olmalı sevdiğiniz bir insanın yanında güzel vakit geçirmek anne baba sevgili eş dost vs. bunlar ilacı aklına getirmiyo ve hastalık inanın kendini göstermiyo

fisun hanım gerekli açıklama alttadır

bendede aynı hastalık var.onunla yaşamasını bilirsen bir zararı yok.kabullenip akışına bırak.faydasını göreceksiniz.allah başka hastalık vermesin.iyi yönleride var. hem maddi hem manevi.

ali kardeş dükkan açıp vergiden muaf olmak ayrı bir yere gitmek ten korkmak ayrı manevi ise insanların daha ilgi göstermesiyse acınmaya ihtiyacım yok bu olmasın başımda yeter saygılar

allaha şükür acınacak halimiz yok.maddi derken erken emeklilikten bahsettim.manevi derken allah sevdigi kuluna verirmiş böyle hastalıkları,sınamak için.allahın sınayıpta şükreden kullarından oluruz inşallah.

madi durumumu alalah la ben saglıklı olaydım sogakda yatsaydım saden kazanırdım

Üst Alt