Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Distoni hastasıyım. Ellerimde ve ayağımdaki titremeye Beyin pilinin faydası olur mu?

mesutt

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
ben distoni hastasıyım elerimde kasılma var sol ayagımda kasılma var

beyin pili ne kadar vaydası olurmu ??

valla bekleyıp görcez bana da dr pil takalım dedı bayram sonrası takacaklar inşallah. ama tereddutteyım çünkü türkıyede fazla yaygın bı amelıyat degılmış..ne olacak bende bılmıom bıldıgım sey kısmı dıstonı olanlara yapılıomuş yaygın dıstonı olara uygun degılmış.

peki doktor yani kasılmalar azalır diyoyomu

dıyor artı genetık sp lılere uygulanıo sonradan olanlara deıl doğum esnası sarılık kaza vb yapılmaz dedı.

ameliyat işalah i gecer oldukdan sonra bizidde bilgilendirsene

08.07.2013 Tarihinde Ankara Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesinde BEYİN PİLİ Ameliyatı oldum. Ameliyatdan sonra çok belirgin bir iyilesme görünmüyor ama ben de terleme olayı yok eskiden çok terlerdim. ilaçlarıma gelince Lioresal 10 mg 3x3 alıyordum simdi 1x2 alıyorum Artane 50 mg 2x0,5 iken simdi bıraktım. Bende ağrılarım çok fazla olduğu için sol koluma Botox iğnesi yaptırıyorum. Ameliyatdan sonra kasılmalarım çok fazla olduğu için BEYİN PİLİ'ni kapattılar. Şimdi ne olacak bilmiyorum.

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü
Basın –Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bürosu
Hacı Bayram Veli Mahallesi
Sait Zarifoğlu Bulvarı, No: 225
Pk: 46040 Onikişubat / Kahramanmaraş
TEL : 0344 234 44 01 / 116
GSM : 0536 771 85 80
e-posta : ahmetelagoz@ogm.gov.tr

Üst Alt