Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Distoni ve ben! Hayat hikayem...

mesutt

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
size bi soru kim distoni hastası söyliyim ben acılar icinde yaşıyom hele gece oldumu ayaglarım kasılıyo gündüz elerim kasıılıyo çayını icemiyon zor yazı yazıyon bi misafirliye gitimi önüne icecek koyuyolar icemiyon sana bakıyorlar ben ortaokulu bitirdim bırakdım nie çünkü yazıyı yetiş diremiyon sonra arkadaşların senle dalga geciyo bazı arkadaşların

neyse boş ver daha yazılcak çok şeyim varda sayfalar yetmes

siz de hayat hikayenizin bii kısmını yazın??

23 yıldır yakama yapışan ve ömrümün sonuna kadar bırakmayacak olan illet insanlardan hep adımlarca arkada gösteren şey evden dışarı çıkmaya korkutan acaba nerde bir gözüm boynumun yarısı bir kolum bir bacağım duracak detirten yanlız olduğunda hele 100 metreyi 5 er metre arayla gidebilmek için yerlere yatarak 3 saate çıkaran

LEYL_A;

yazdığınız yazı garibime gitti açıkçası her raharsız insan hasta olan insan acı çeker.. en basiti grip olan bir hasta bile acı çeker..

evet emel hanım bunun bide ruhsal olarak verdiği rahatsızlık var grip olursun 3 gün çekersin ya bu askere almazlar bir işe almaya korkarlar bunun verdiği rahatsızlık ne olacak

gribi 3gün çekersin adi 5 gün olsun arkadaşlar amam distoni mezara kadar

işalah arkadaşlar sizede açil şifa versin allah

Bi an aynaya bakyorm sandm size nasl ulaşabilirm acaba ?

merhaba ben yaklaşık3 yıldır servikal distoni rahatsızlığını kendim araştırarak öğrendim ki bu hastalığın zorluğunu da ancak yaşayan bilir.2 yıllık hastane hastane gezme ve kimi bilmediği kimi doktor önemsemediği için sadece kendimi yordum ve en önemlisi ruhsal olarak tükenmiştim cevap yok çözüm yok.Ve hepsi bir yana insanların tuhaf bakışlarının verdiği rahatsızlık off offf.sonunda dr da kendim buldum ve gittim özel muayenesinde azımsanmayacak ücretle sadece görüşme ve daha sonra iğne vurulması için ücret ödedim.Daha sonra devlet hastanelerinde de vurulduğunu öğrenip 2. iğneyi orada oldum.Arkadaşlar tedavasi olan bir hastalık ümitsizliğe düşmeyin kendinize acımayı bırakın biliyorum zor ama size sizden başka kimse yardım edemez.Ve çok dikkatli olun çünkü artık sağlık sadece ticari görülüyor, doktorların çokta umrunda değil onlar paraya bakıyor ama buna fırsat vermeyin doğru kişiyi bulun.

ne demek mezara kadar botox ve onunla tedavi yanıt vermezse ameliyatı var ne bu umutsuzluk

geçmiş olsun arkadaşlar en kısa zamanda iyileşirsiniz inşAllah distoni doğuştan mı sonradan mı oldu sizde onu merak ediyorum ?

Üst Alt