Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Distoni ve tremor ile ilgili tedavi yöntemleri hakkında bilgisi olan var mı?

ysr

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 5 yıldır servikal distoni hastalığıyla mücadele ediyorum.ilk baslarda hafif hafif boynum tutulmaya ve kasılma ya başladı. Günde belki bir iki dakika. Sonrasında hafif hafif yine aynı şekilde baş titremeleriyle ve bu gittikçe artmaya yerinit şiddetli ağrı ve kasılmaları bıraktı ve artk ayak tirnaklarimi dahi kesmekte zorlaniyorum ev işi yapamıyorum.

Gün içerisinde boynumu dinledirip uzanmasam agrilarim artıyor.Doktora gittim ilaç kullandım ve aşırı ağır olmaları nedeniyle her defasında yan etki yaptı bıraktım. Doktor bana botoks önerdi .2 sene botoks yaptım .hiç bir faydasini görmedim.

Daha yaşım çok genç ve beni yavaş yavaş sosyal ortamlardan da etmeye başladı. Bir topluma girince herkes bana bakıyor hissi var .çünkü başım zangir zangir titriyor.Ah bazen oturup kendi kendime agliyorum.sonrasında kalkip kendimden aşağı olan hastaları düşünüp Rabbime binlerce kez sükrediyorum. Ve tüm hastalara dua ediyorum.Ne olur bana tedavi olan hastalar geri dönüş yapsın.

Bu hastalık için beyin pili diyorlar.Ben ameliyat olmak istemiyorum.son zamanlarda alternatif tıpta bu hastalıkla ilgili ŞİFA bulan arkadaşlarin olduğunu duydum.Ne olur varsa içinizden bana geri dönüş yapın yada tavsiye edebileceğiniz doktor vs.ne varsa

Bana Beyin pili dedi ama olmaz dedim rivotril 2 mg verdi o rahatlattı.

ts61 beyin pili herkeste kesin sonuca varmiyor muş orasida ayrı bir risk taşıyor. Gel seni kesip biçsinler ama sonuç hüsran olsun.Bu büyük bir risk.Bulmamız lazım vardır mukakkak bir başka tedavi yöntemi. Bende ilaç kullandım ama aşırı yan etki nedeniyle bırakmak zorunda kaldım. Sizin başinizda titreme var mı ?

Distoni,parkinson ve tremor çeşitlerinde Dbs(pil) ameliyatı yapılıyor fakat iyi karar vermek gerekli.Özellikle tecrübelerime dayanarak söylüyorum titreme ve kasılma oluşturan birçok hastalık var.Önce nedeni tam net olarak koyulmalı.Hareket bozuklukları ile ilgilenen nörologların takibinde kalmakta fayda var.

Üst Alt