Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diyabet hastaları için ayakkabı önerisi olan var mı?

coko

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar benim annem diyabet hastası ve bu hastalık ayağına vurdu sinir sıkışması yaptı,doktor diyabet hastaları için özel üretilen ayakkabıdan almasını söylemiş yara oluşmaması için ama ben ne kadar aradımsada böyle bir site bulamadım kişiye özel üreten Eskişehir'de ikamet ediyorum, doktor Ankara ve İstanbul'da böyle firmalar var demiş fakat firma ismi vermemiş belki oda hangi firma olduğunu bilmiyor,sizden ricam aranızda bu ayakkabıyı kullanan ya da Ankara veya İstanbul'da kişiye özel diyabet ayakkabısı üreten bildiğiniz firma varmı? şimdiden teşekkürler.
Not:konuyu yanlış yere açmış olabilirim moderatör arkadaşlar taşısınlar lütfen.

Arkadaşlar sanırım kimse bilmiyor ben biraz araştırdım bir firma buldum,sizide bilgilendireyim Ankarada bir firma (medikal) ismini vermem reklama girer mi bilmiyorum o yüzden yazmıyorum kişiye özelde yapıyorlarmış hali hazırdada varmış fiyatları hazır olanlar:135 tl özel üretim isterseniz 195 tl diyorlar.

Üst Alt