Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diyabet, Tansiyon ve Polio Sekeli hastasıyım. %27 rapor vermeleri doğru mu?

krall1974

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
ben dıyabet tansıyon ve bırde sag alt polı sekelı hastasıyım
bana %27 rapor verdıler vergı ındırımı için
benim gerçek özür derecem kac bunu nasıl bılebılırım ve neyaopabılırım

Hangı brans doktorları ne kadar oran verdı yazarmısın dıyabet sadece baslı basına %20 baslıyor zaten oranlar

evet tip iki diabete bile %20 veriliyor özür cetvelinde
benim sag kol polio sekele 44 tip iki şekere 20 hiper tansiiyona 10 verdiler ankara bakalım ne kadar vercek

Raporu tekrar al.

Kardeşim sen en iyisi tekrar raporunu yenile gözden kaçan birşeyler var. 4 fotoğrafın gider sen tekrar rapor al.

dahiliye dıabet 2 ye %20 hıper tansıyona %10 verdı sag alt polısekelıye %19 verdıler malıye hepsıne %27 verdı

şu balthazar formülü dalgası olmasın bu arkadaşlar.

bir yanlışlık olmalı şeker ve tansiyon cetvelde toplamı 30

maliyenin oranı düşürmesinden bahsediyor arkadaş
yapıyolar arkadaşım maliyeye itiraz et başka yolun yok maalesef

Hastane %40 ve üzeri verdi ama Maliye düşürdüyse, düşürme kararı size bildirildiğinde buna itiraz edin...

Toplam 30 cıkmıyor oran . Bende tansiyon+diabet+sedef+diz de kemık acılarında özürlülük ve tah amelıyatı dahıl olmak uzere %43 özür raporu verıldı. Baltazar fomulu ıle oran bızım dusundugumuzden baya farklı cıkıyor.

Bunu hesaplayanların hepsinin zihinsel özür oranları araştırılmalı hepside % 90 çıkar.

Üst Alt