Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diyabet tip 2 ve uyku apnesi için toplamda ne oran verilir?

AYKUTBAYY

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle hayırlı cumalar dilerim,

Bayrampaşa Devlet Hastanesinde Engel Tespit Raporu başvurusunda buundum geçen hafta cuma günü ve muayene oldum belirlenen doktorlara.

23 Ocak Heyet var dediler,nasıl bir yol izlenir durum nedir oranlar hakkında bilgi alabilirmiyiz engin görüşlerinizden.

Ağır Derecede Rem de ağırlaşan Uyku apnesi teşhisi konuldu Doktor da muayenede Ağır Derece OSAS diye not düştü.Yanına da %35 yazdı.

Bir de TIP 2 Diyabet rahatsızlığın var inşilün kullanmıyorum sadece ilaç kullanmaktayım.

Doktor tip 2 diyabet mellitus diye not düştü ama oran yazmadı yanına bende dedim hocam oran nedir diye,heyette belli olur dedi.

Şimdi bu rahatsızlıklardan rapor alan ve bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşabilirler mi zahmet olmazsa.

İlginiz ve alakanız için şimdiden teşekkür eder,hayırlı günler dilerim.

Saygılarımla,

AYKUTBAYY aynı rahatsızlıklar bende de vardı. Ağır osas için 35, tip 2 diyabet için 20 puan alırsın. 55 puan için balthazar hesabından %48 oran alırsın.

AYKUTBAYY
Kardeşim bende ordan aldım heyete sana bakıyorlar hastamısın diye soruyor yada ameliyat oldun ise sonra seni arıcaz diyorlar ama kanma sen takipçi ol ben onun yüzünden 1,5 ay bekledim geç gönderdiler dosyamı vergi dairesine başka da bişey yok tabi yakın isen oraya tlf bakmıyorlar o biraz kilolu kız var o biraz ilgileniyor gibi ama yakın da o da koyverir işi :) geçmiş olsun inş sonuçlanır en kısa zaman da

Saglık kurulu(heyet)raporu halen sonuclanmadı

Selamun Aleyküm cümleten hayırlı sabahlarınız olsun inşAllah.Bayrampaşa Devlet Hastanesinde 23 Ocak 2020 Perşembe günü heyete girdim.Bana 10 gün içinde dünüş yapılacağı söylendi ama halen herhangi bir dönüş yapılmadı.Hastaneyi aradım doktorlarda imzada dediler.Ne zaman sonuçlanır bir de takip edebileceğim bir site var mı?Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.Hastalığım Ağır Derecede OSAS (uyku apnesi) ve Diyabet Tip II (şeker hastalığım) mevcut

Geçmiş olsun. Bende geçen perşembe heyete girdim orda. Sonuç bekliyorum. 1 kaç haftaya çıkar dediler.

LazraiL28 ne zaman aldınız hocam . Heyete girdikten kaç gün sonra sonuç çıktı? Bende geçen Perşembe girdim 10 gün içinde belli olur mu?
AYKUTBAYY Bayrampaşa’da Heyet bitince sordum sarışın bir abla vardı. Dedi bir kaç haftaya belli olur. Ne kadar doğru bilmiyorum . Alan arkadaşlar varsa kaç günde aldığını yazarsa mutlu oluruz .

Sana da geçmiş olsun üstad,inşAllah hayırlısı olur

Mustafa bey,ben aradım internetten buldum Bayrampaşa devlet has. Numarasını ama telefonu açık birakiyorlar sürekli meşgul 4 haftadır ama devlet hastanesinin numarasını arayınca 4513 hasta hakları var dahili numara hemen onların yan odası onlara sor.Sen ne zaman girmistin heyete ben23 Ocak girdim hala bekliyorum hesapta dediler ki 10 gün içinde aranacaksiniz

AYKUTBAYY üstadım sen e rapor muhabbetleri var . Siz yinede e devletten erişkinler için engellilik heyet raporu sorgulaması yapın . Orda gözüküyor olabilir

Üstadım bakıyorum yok herhangi bir kayıtlı bişey aradım sordum edevlette gorunecekmi diye ama hemen yüklenmez dediler rapor hastaneden çıksa bile dediler yeni bir uygulama dediler eski alanların daha yüklenmedi zamanla yüklenecek dediler sisteme

Aradım bugün 2 haftası var denmiş imza vs . Sınavlarım var dedim tamam dedi bekle döneceğim sana , dönmedi . Aradım tekrar diyor hat meşkul ulaşamadım. Anlaşılan kendimiz gidip hastaneye söylemeliyiz .

Sonuçta bu işler bu heyet sekreterliğinin memurlarının elinde . İsterseler bir günde hallederler malum parayla heyete girenler var ( silah, ehliyet , iş) vs için önce onları hallediyor olabilirler . Bildiğim onları hemen veriyorlar . Gidip hastaneye söylemek gerekir , aciliyet varsa ki bende var . Olmadı başhekime çıkmak . Oda olmadı 184 arayıp şikeyet etmek gerekir.

Ben Çatalca Devlet Hastahanesinden aldım raporumu perşembe günü heyete girdim cumartesi edevlette girildi. salı günü çıktısını aldım. Uyku apnesi ve tip2 diyabet %48 olarak verildi raporum.

Evet arkadaşlar eğer işiniz yoksa her hafta gidin oraya yoksa ağır aksak işliyor ben yukarda da yazmıştım bir kaç gitmeme gönderdiler vergi dairesine ilgisizler artık paramı bekliyorlar anlamıyorum öyle bişey varsa da kameraya alın polise şikayet edin işlerini yapsınlar.... ne güzel işleri var kıymetini bilsinler

hocam Rapor sonucu vergi dairesine mi yollanıyor ? Orada doktorlar imzalayıp hastaya vermiyorlar mı ?

AYKUTBAYY kardeşim bugün Bayranpala devlet hastaesine gittim. Erkek memurla görüştüm sınav vs var diye erken almak için not aldı. Dedi 23 ocak ve sonraki artık 31 ocak mı tam bılmıorum bunlar ımzada dedi. sizin raporlar imzadaymış. Dedi görüşebileceğin biri varsa dedim başhekimle görüşsem dedi görüş. Gittim syledim aradı dedi en erken alabildİğiniz kadar öne çekin. dedi senin raporu 6 şubat kuruluna çekicem. haftaya cuma uğra bakalım dedi . ilgilendiler bakıcaz artık kardeşim.

Üst Alt