Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diyabet, tiroid ve hipertansiyon ile rapor oranım ne olur?

Yasin0678

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhabalar arkadaşlar
tıp1 diyabet, tiroid ve hipertansiyon hastasıyım engel oranın tahmini kac oluyor acaba?

Tadavi ile kontrol altına alınmış ise puan alamazsınız, komlikasyon yapmış ise değerlendirme yapılır...
Yasin0678

bu sayfada bir tane arkadaşın yorumunu paylaşıyorum.
a-Guatrlar (Nodüler, diffüz, multinodüler, toksikve toksik olmayan) subakut tiroiditler
1-Fonksiyon bozukluğuna neden olmamış veya iyileşmiş 0
2- Kalıcı hipotiroidi (tedaviye cevap veren.) %10
3- Kalıcı hipotiroidi (tedaviye cevap vermeyen veya günlük 400 mikrogram ve daha fazla tiroksin gerektirenler) %40

ben günlük 150 mg levotiron kullanıyorum bu tabloya göre %10 engel oranı gözüküyor ama ?

Puan gelmez derken %40 Barajı aşmaz anlamında idi, %20 veya 25 de kalır, komlikasyon yapmış olmalı.

150 mg levotiroksin ile stabil olmuş .

Diyabet 10 HP troid 10 ht 10

10+10+10=27 eder...

Puan gelmez derken %40 Barajı aşmaz anlamında idi, %20 veya 25 de kalır, komlikasyon yapmış olmalı.

150 mg levotiroksin ile stabil olmuş .

Diyabet 10 HP troid 10 ht 10

10+10+10=27 eder...

Yasin0678

14 yıldır tıp1 diyabet hastasıyım tıp1 diyabet sadece 30 veriyor internetten baktımda
tıp1 diyabet %30
hipertansiyon %10
tiroid %10
bunların toplam engel oranıda %43 oluyor ama %40 dan fazla olunca alınmıyormu

Engel oranı

arkadaşlar ben tansiyon hastasıyım kalp kasında kalınlaşma var 10mg delix ilacı kullanıyorum %10 engel oranı verirlermi acaba?

VALLA BENDE 1 ekime e randevu aldım yeniden engelli raporu alacam mevcut raporum yüzde 44 bakalım yeni raporda kaç verecekler ...

o değilde heyet için randevu bulunmuyor sanki millet işi gücü bıraktı herkes engelli raporu alıyor

Üst Alt