Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diyabet ve tansiyon hastası annem rapor alabilir mi, bana tayin sağlayabilir mi?

Omerr1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar

annem diyaebet ve tansiyon hastasi sol gozu hic gormuyo sag goz tedavi altinda ve az goruyo kilosuda biraz fazla romatizma da mevcut olup ellerde ve ayaklarda uyusma bulunmakta.
Annem tek basina yasadigi icin hayati idame ettirmekte zorlaniyo.
sorum su anneme engel raporu orani kac cikar

diger bi sorumda ben antepte gorev yapiyrom annem istanbulda ikamet ediyo tayin almam icin annemjn baskasinin guc ve yardimi olmaksizn hayatini devam ettiremez raporu almasi gerekiyo sizce bu rapor verilir mi ?
Sayet verilr ise istanbulda bu raporu kolayca yazabilcek devlet hastaneleri veya ozel hastenelr hangileridir ?

Omerr

Rapor oranı kaç çıkar, bilemem. Hastalıkların düzeyi rapor oranı için belirleyici olur...

Hayır, tayininiz için size bir avantaj sağlamaz.

Tansiyon seker hastasi olup dizinden ameliyat olan birine bu rapor verilmis nasil bi adalet ben anlamadim illa bi yerlerde tanidik mi olmasi gerekiyo ;) neyse tesekkurler sayin oturanboga

Omerr

Burası Türkiye! :)

Öyle tansiyon, protez vs. için bu raporu vereceklerse, o hooo o, hangimizin annesi bu hastalıklara sahip değil ki?

Dahiliyeye bagli hastaliklarda eyvallah hocam oyle tabi lakin benim annemin asil problemi gozlerle. Sol goz off sag gozde kayp var ve periyodik tedavisi surmekte bide diger hastaliklar olunca hayatini surdurmekte zorlaniyo.ama buna ragmen rapor almakta zorlaniyoruz tanidigi olan ise daha basit sebeplerle rapor alabiliyo :) peki sizce tahminen bu su rahatsizliklara engel orani kac cikar hocam

Üst Alt