Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diyaliz hastalarının gidebileceği tatil mekanları bilen var mı?

Konular
6
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar diyaliz hastası olup daha önce tatile giden varmı bi kaç yere baktım fetiyede iki yer var bide datcada var konaklama ve yemek servis var hepsi ücretsiz sadece refakatcıya ücret alıyolarmış oda cüzi bişey buralara giden arkadaşlarımız varmı varsa neresi güzel ve iyi bilgi verirlerse sevinirim

Bu konuda önerebilecek tatil yeri olan var mı arkadaşlar?

fetiyede biryerle görüştüm oraya gitmeyi düşüyorum
ayrıca arkadaşım yeni geldi datca bi merkez daha var o pek begenmemiş gidecek olursa bilgi vere bilirim

fethiye de bir diyaliz merkezinde evlendim eşim de diyaliz hastası ve 55 aydır yani 4,5 yılı geçti halen diyaliz merkezinin apartında kalıyorum...fethiye de iki ayrı özel diyaliz var ..net de bakıp arayabilirsiniz .bu aralar apartlar tümden dolu olup otel de refakatcılardan ücret istiyorlar .apart ve diyalizin üstü odalarda refakatcın ücreti yok bildiğim kadarıyla ...( özel fethiye diyaliz ve fethiye can diyaliz )

mersin silikke de, datça da ,çanakkkale de, ceyhan diyaliz merkezi de yumurtalıkta bir apart ayarlayacaktı ama bilemiyorum .

ayrıca denizli erpa diyaliz merkezi ise iki ya da daha fazla gurup olursa pamukkale civarında pansiyon ayarlıyor ..yemekiçmek kendinize ait .

fethiye arkadaslar hep orda ben gıdecektim nakil oldum işlh herkeze nasıp olur hep aklıma takılıyodu:)

can diyalize gidecem bakalım gidiyim geliyim fikrimizi yazarız

Üst Alt