Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diyaliz hastası babam için rapor almak uzun sürer mi?

Scarpe

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhabalar

Pazartesi günü engelli raporu almak için Başakşehir devlet hastanesine gidiceğiz

Babam diyaliz hastası %90 engelli raporu alması gerekiyor ötv siz araç almak için . Bize raporu aynı gün verirler mi ?

Ve diyaliz hastalarının çeşitli farklı muayenelere girmesi gerekirmi

Bu arada hastanenin başhekimi akrabamız bi faydası olurmu

Başakşehir devlet hastanesin de nefroloji bölümü varmı yoksa eğer başka hastaneye sevk yazıyorlar.

Sağlık raporu veren hastaneler listesine baktık Başakşehir devlet hastanesi yazıyor ama ona bakarak söyledim

Birde babam diyalizde başka hastaların ordan rapor istediğine şahit olmuş ben babama ya ordaki rapor olmaz diyorum oda bana hayır oluyor 2-3 kişi kendi diyaliz raporları ile gittiler aldılar araç dedi ama bana hiç inandırıcı gelmedi

Biz kanuni Sultan Süleyman hastanesi nden rapor çıkardık babam diyaliz hastası değil ama kısmi böbrek yetmezliği vardı dahiliye doktoru nefroloji muayene si istemişti hastanede bölüm olduğu için sıkıntı yaşamadık. Ama aynı hastanede hemotoloji muayene si istediler bunun için Bakırköy devlete gitmek zorunda kaldık.

Sorularınıza telefonla cevap alabilirsiniz, farklı uygulamalar olabiliyor. İlgili bütün bölümler ayı hastanede olursa kolaylık olur..

Yorumlar İÇİN teşekkürler

Diyaliz merkezindeki nefroloji doktorunun diyaliz raporuna verdiği onay ile araç alabiliyorsunuz diyor babam buna ne diyorsunuz hatta dediğim gibi 2-3 kişi bu şekilde rapor alıp araç aldı diyor

@abdullahoz kaç günde aldınız raporu aynı şekilde Başakşehir devlet hastanesi nefroloji için bizi başka hastaneye gönderir mi dersin

Ayrıca mantıken şöyle bi durum var madem diyaliz hastalarına %90 engelli raporu veriliyor neden nefroloji baksınki adam zaten diyalize giriyor ve elinde diyaliz süreli diyaliz raporu var anlamadım bu işi :)

Diyaliz raporunu yanınızda götürün. Bütün doktorlarla görüştükten sonra ayriyeten nefroloji uzmanından görüş isteyecekler. Rapor varsa hiçbir skntı olmadan %90 alırsınız.
Nefroloji uzmanı niye baksın derken neyi kastettiğini anlamadım. Zaten hastalık böbrekle ilgili olduğu için raporda o yönde çıkacak. Size rapordaki %90 puanı diğer doktorların vermeye yetkisi yok. Sadece nefroloji uzmanı verebilir.

@ulubey

Ve esas önemli konu dediğim gibi Başakşehir devlet hastanesinin başhekimi akrabam ama orda nefroloji yok sizce nasıl bi yol izleyebiliriz

Scarpe Direk nefroloji uzmanı olan rapor veren bir hastaneye gidin. İşiniz daha kolay halledilir.

Sizin rahatsızlığınız böbrekler ilgi olduğu için %90 oranını nefroloji doktoru yazması gerekecek ama sizin başakşehir devlet hastanesindeki tanıdığınızı olması işiniz kolaylaştırır biz kanuni Sultan Süleyman hastanesi nde 3 günde diğer bölümlere anca muayene olduk hemotoloji doktoru olmadığı için 1 günde Bakırköy'e gittik. Heyete girdikten 10 gün sonra bize raporu verdiler.

Diyaliz hastası rapor alıyorum

Merhabalar forumu baya bi araştırdım diyaliz hastası birisi rapor alırken YADA aldıktan sonda buraya bişey yazan olmamış

Bende bu gün tamamladım işlemleri yazayım dedim kısaca

Haseki hastanesinden randevu aldım ve bu sabah saat 07:00 de hastanede sağlık kurulu odasının kapısına geldim tabi 20-30 kişi vardı sırada bi form birde 5-6 tane ayrı dallarda barkod verdiler.

Hepsine sırayla gittim
Genel cerrahi
Dahiliye
Göz
Nöroloji
K.b.b
Nefroloji ( diyalize girdiğim için )

Hepsinde sıra vardı öğlene kadar hallettim işleri nefroloji hariç hepsine bi sıkıntım yok dedim

Nefroloji zaten böbrekler ölü diyalize giriyorum nefroloji doktoru direkt ben %90 veriyorum dedi genel cerrahiye de kalp damarlarına stent takıldı dedim zaten Haseki hastanesinde takılmıştı sistemden görüyorum dedi

Ve en son saat 11:00 gibi işlemler bitti ve sağlık kuruluna tekrar gidip elimdeki formu verdim haftaya bu gün gel raporunu al dediler

Bu arada fotoğraf almadılar orda kendileri çektiler hemen fotomu

Anlamadığım öğleden sonra heyet falan toplanacak diye biliyordum ama bana haftaya bu gün gel raporunu al dediler

Sizce yanlış bişey varmı bu işlemlerde ?

%90 rapor alabilirmiyim ?

Ben şimdi haftaya bu gün alabiliyormuyum raporu ?

Teşekkürler.

Üst Alt