Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diyaliz Hastası dedeme hastaneye götürmeden rapor alabilir miyiz?

ahmetmelek

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar siteye yeni üye oldum ve sorunumu forumda araştırıp uygun bir cevap bulamadığım için yeni bir konu açtım.
dedem 78 yaşında ve diyaliz hastası. şuan özel bir hastanede yatalak durumda ve uyutuluyor. gün içinde diyalize götürüp getiriyorlar.
sorum. engelli raporunu devlet hastaneleri veriyormuş sadece. Bizde dedemin durumundan dolayı sevk yapıcak durumda değiliz. Sadece labratuvar sonuçları ve raporlarla herhangi bir devlet hastanesine gidip engelli raporu alabilirmiyiz.

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

Böyle bir durumun olabileceğini pek zannetmiyorum. Zira rapor için öncelikle poliklinikleri geziyorsunuz sonra heyete giriyorsunuz. Hasta orada yatmadığı sürece vermeyeceklerini düşünüyorum.

anladım. Ama hastanın hastane dışına çıkma gibi bir durumu yok. şuan uyutulup tedavi ediliyor çünkü.
benim araştırdığım kadarıyla, diyaliz hastasının engelli raporu tek bir doktor onayıyla hemen çıkıyormuş.

sedat arkadaşıma teşekkür ediyorum.
konuyla ilgili daha detaylı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?

merhaba yeni rapor almış biri olarak tek hekime giderek rapor alınmıyor 7-8 doktorun onayı gerekli ardından sağlık kuruluna girmesi gerekli sonrasında raporunuz çıkıyor nefroloji doktoru %90 veriyor o yeterli sadece...

Hastaneye gitmeden kimseye rapor vermezler maalesef.

Bu işin detayı falan yok, hasta olmadan rapor da olmaz kesin ve net.
Hasta bu durumdaysa onun raporla falan dam pek işi olmaz, sanırım ötv siz araç almak için soruyorsunuz doğru mu?

Üst Alt