Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diyaliz hastasıyım. Üniversiteye gidecem ama okumakta kararsızım!?

Efebru01

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben diyaliz hastasıyım bu sene üniversiteye gidecem üniversiteyi okumakta kararsızım kararsız olduğum konu haftada 3 gün diyalize girmiş olmam... 2 yıllık geçiş hakkımı kullanarak istediğim bölümü okumak istiyorum ama diyalize girmem okumamı engeller bu konuda fikirlerinizi söylerseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Tercihlerinizi yapmışsınızdır sanırım ama açıköğretim okuyabilirsiniz.
Yada örneğin siz gündüz diyaliz alıyorsanız ikinci öğretimi seçebilirsiniz
Çalışan insanlar da okuyorlar ve akşam gidiyorlar okula.

Bende periton diyaliz yapıyorum ve 2 yıllık yatay geciş hakkımı kullanarak iki öğretime kayıt yaptırdım eğer okumak istiyorsanız fazla geç kalmayın derim

Mutlaka okuyun. Bu çok önemli. Cidden çok önemli kendinize göre ayarlayabilirsiniz ikinci öğretim olabilmek bir yöntem bence açıköğretimi düşünmeyin. Bizim için sosyal ortamlarda bulunabilmek oldukça önemli. Benimde gitsem mi gitmesem mi diye düşündüğüm bir dönem oldu veya yaşadığım şehirde mi okusam diye düşündüğüm bir dönem zor bir karar ama kararımı verdikten sonra hiç pişman olmadım. İnsanın kendine olan güveni artıyor ve kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlıyor. Ne istiyorsak onu yapmak hakkımız elimizde imkan varsa helede

Ben 6 saatte bir sıvı değişimi yapıyorum ama buna rağmen okumak için mücadele edicem gündüzleri işte olup akşamlarıda okulda olmak zor ama bi o kadar insanı rahatlatıcak bir yol bana göre

teşekkür ederim arkadaşlar fikirleriniz için bulunduğum şehirde kazandım ve ikinci öğretim zaten 2 tercih yaptım ilki geldi hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım ...herkese geçmiş olsun dileklerimi sunarım

Ortopedik probleminiz yoksa okuyun derim bende diyalize giriyorum pth yüksekliğinden bacaklarda kırık oluştu plak vida falan ve o yüzden açık öğretimden okuyorum yoksa unv gitmeyi çok isterdim.

Üst Alt