Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diyaliz ve kısmi felç için % 90 rapor alınabilir mi?

hakanu01

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese Selamlar. Sağlıklı günler.Siz tecrübeli arkadaşlara bir sorum var.Babam 5 senedir Diyaliz hastası.Haftanın 3 günü diyalize gidiyor.Ayrıca görme kaybı var ilaveten 8 yıl önce de kısmi felç geçirdi. Sağ tarafında güç kaybı var. bu rahatsızlıklardan dolayı ÖTV' siz arac alabilirmiyiz bu konuda görüşlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

zaten diyaliz hastası olması bile %90 alır .Evde ortalama kişi başı 380 tl geliri aşmıyorsa bakım ücretine de yazılablir .. araştırın bir an önce başvurun .

İlginiz ve alakanız için çok teşekkürler Alınan bu aracı ben ve yeğenim kullandığında bir sorun çıkarmı.formda okuyorum bazen bi yakını denmiş bazı yerler de yakınları denmiş biraz kafam karıştı.Değerli cevaplarınız için çok tşekkürler

Ruhsata "3. dereceye kadar kan ve sıhri yakınları kullanabilir" diye yazdırmanız gerek. O zaman hiç bir sorun yaşamazsınız.

Üst Alt