Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diyalize giren Malülen emekli olabilir mi?

Konular
138
Reaksiyonlar
0
malulen emeklilik rededildi diyalize giren hasta malulen emekli olamıyormu şöyle bir durumda var ankara kocatepeye giden raporda evre 4 böbrek yetmezligi yazıyor diyalize geirdigim belirtirmemiş red sebebi bu olabilirmi itiraz il sgk itiraz ettim bu kez bulunduğum il sgk itirazımı kocatepeye gönderilmesine gerek yok dedi ben Kocatepe merkez sağlık kuruluna itiraz edebilirmiyimevre 4 diyalizze giriyorum fakat ankaraya giden raporda evre 4 yazmasımı red sebebi zira diyalize girdiğim belirtirmemiş

Red gerekçesi neymiş ki? Diyalize giren kişi -diğer şartlar tamamsa- malulen emekli edilir. Bu kadar net.

sayın oturan boga Kocatepe merkez sağlık kurulundan gelen yazıda % 60 altındadır diyor bence hastanede yapılan sağlık kurulundan dolayı sorun yaşandığını düşünüyorum sağlık kurulu raporunda kronik böbrek yetmez evre 4 yazıyor diyaliz belirtilmemiş oysaki aynı hastanede diyalize giriliyor ve 2 yıl daha diyalize girecehine dair sağlık kurulu raporu mevcut yani diyaliz mecburi
primde ssk da herhangi bir prublem yok başlangıç 1982 prim 3024

itiraz et yüksek kurul tarafından yeni bir hakem hastaneden rapor almanı ve degerlendirmeni iste o da red olursa dava açmaktan başka şansın yok yada istege baglı ssk yatıracan 600 gün vergi indirimi alacan 1. dereceden alırssan dedi,gim gibi

Üst Alt