Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diyalize giriyorum. Rapor alabilir miyim?

Esttrn8591

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Mrb.3.5 yıl önce bobrek nakli oldum..2_3 hafta önce vücud böbreği atti.nakilden once %60 nakildenden sonra %70 oranlarinda raporlarim vardi.3 haftadir haftada 3 kere diyalize giriyorum.tekrardan rapor alma şansım varmi.

Rapor aldıktan sonra tekrar nakil olsak rapor iptal mi olur

Tsk.ler %90 Rapor ile ötv den yararlanarak araç aldığımızda,sonra nakil olunursa peki nasil olur

Esttrn8591 ötv indirimi için baş vurduğunuz rapor geçerli olur sonrası için oran %70 düşse bile farketmez.

Branş doktorundan aldığım durum bildirir raporu tam olarak ne işe yariyor? Rapor itirazi için başvuru yapacam.ayni ilde tekrar başvuru yapamiyorum.

Esttrn8591

Durum bildirir Raporu hastanede olduğunu kanıtlayan evrak yada taşıdıgın hastalıgı dair tedavi gördügünü kanıtlayan evrak

Bende haftada 3 diyalize giriyorum 5 senedir
sen tam olarak ne yapmak istiyorsun ?
tam olarak sorunun nedir ?
anlat sana her konuda elimden geldigince yardımcı olayım yol göstereyim!

SARUHAN Geçmiş olsun.. 2 aydır diyalize giriyorum elimde nakilliyken aldığım süresiz rapor var. Bunu yükseltmek istiyorum.. ayni ilden rapor alamıyorum baska ile gitmem lazım. Hem diyalize girip hem başka ilde rapor almak hem zaman alıyor hemde diyaliz günüme denk geliyor girecegin kurula .doktor onay veya yazı yazdığında kurula gitmeden sana rapor verebilirler dediler.onun için doktora gittim bana durum bildirir raporu verdi

Esttrn8591

nakilliyken aldıgın süresiz raporun %70 olması gerekli buda senin işine yarar her konuda anladıgım kadarıyla sen araba alıp vergisinden düşmek icin raporunu yukseltmek istiyorsun

şimdi raporunu yukseltsen %90 olucak raporun buda senin işine yarar vergi indirimi icin

şimdi durum şöyle işliyor
Diyaliz hastalarının rapor alması icin heyete girmelerine gerek yok

devlet hastanesinden uzman doktordan alıcagın epikiriz raporunla birlikte direk saglık kurulana gidip epikirizini veriyorsun

5 adet resimle birlikte heyete girmene gerek kalmadan 1 hafta sonra gidip raporunu alıyorsun bukadar basit ve kolay
[FONT=sans-serif]
[/FONT]
şimdi sen devlethastanesindemi yoksa özeldemi giriyorsun diyalize ?

Universite hastanesinde giriyorum

Alacağım epikiriz raporunu yine farklı bir hastaneye mi gidecem? Yoksa ayni ilden tekrar girebilir miyim?

Üst Alt