[FONT=Verdana]arkadaşlar ben kahramanmaraşa imam olarakatandım.26.06.2015 tarihinde ankaraya telefon açtım evraklar adrese ne zamangelecek diye sordum , atamamın engelimden dolayı din işleri yüksek kurulutarafından kendi iç kurallarına uymadığı için iptal edilmiş. ve 300 yakınkişinin iptal edildiğini söyledi.[/FONT][FONT=Verdana]
engelimçocuk felci , oranı % 40
telefondagörevli memura beni görmeden , bir takım hareketleri yaptırmadan veya örnek birnamaz kılışımı görmeden kağıt üzerinden görüş bildirip iptal ediyorsunuz dedim.o da bu kararın din işleri yüksek kurulu tarafından alındığını , artık geridönüş yok . iptal edilen atama yazısını müftülüğe gönderdiklerini söyledi.
budurumda ben , diyaneti, elimden alınan görevimi almak için bölge idaremahkemesine dava edecem.
bu konuhakkında verebileceğiniz bilgi ve yardım olursa sevinirim.
[/FONT]
engelimçocuk felci , oranı % 40
telefondagörevli memura beni görmeden , bir takım hareketleri yaptırmadan veya örnek birnamaz kılışımı görmeden kağıt üzerinden görüş bildirip iptal ediyorsunuz dedim.o da bu kararın din işleri yüksek kurulu tarafından alındığını , artık geridönüş yok . iptal edilen atama yazısını müftülüğe gönderdiklerini söyledi.
budurumda ben , diyaneti, elimden alınan görevimi almak için bölge idaremahkemesine dava edecem.
bu konuhakkında verebileceğiniz bilgi ve yardım olursa sevinirim.
[/FONT]